Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Information om Corona och företagsrekonstruktionInformation om Corona och företagsrekonstruktion
Box Office moderbolag Resia Travel Group är fr o m 20 maj i rekonstruktion. Läs mer om detta på www.rtg.se

Om Corona
Svenska UD avråder från alla resor som inte är nödvändiga. Detta råd gäller alla länder i världen. Avrådan gäller t o m 15 juli och därefter kommer en ny bedömning att göras. 
Box Office följer utvecklingen och arbetar med arrangörer och leverantörer för att kunna ge dig som har bokat hos oss trygg och god service. 

Redan inbokade kunder:
Att Box Office moderbolag, Resia Travel Group, är under rekonstruktion innebär att vi inte har befogenhet att reglera och hantera återbetalningar eller ändringar för bokningar gjorda före den 20/5-2020. Denna befogenhet ligger i sin helhet hos rekonstruktören.

Arbetet med rekonstruktionen fortgår under sommaren. Processen tar tid och vi kommer troligtvis att kunna ge ny information först i september.

Vi beklagar innerligt den situationen som nu uppstått och den påverkan det fått på er bokning.

Kontaktinformation:
Du kan även mejla oss om du har en fråga om din bokning. info@boxoffice.se (ange ditt bokningsnummer i ämnesraden), så återkommer vi till dig med information om vad som gäller just din bokning. 

Det är många kunder som berörs och därför kan svarstiden bli lite längre än normalt. Vi ber om ursäkt för detta och arbetar så snabbt vi kan för att du ska få rätt information och service i rätt tid!