Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Information om Corona och ägarbyteOm Corona
Svenska UD avråder från alla resor som inte är nödvändiga. Detta råd gäller alla länder i världen. Avrådan gäller t o m 15 juli och därefter kommer en ny bedömning att göras. 

Box Office följer utvecklingen och arbetar med arrangörer och leverantörer för att kunna ge dig som har bokat hos oss trygg och god service. 

Om ägarbytet

Box Office har nyligen förvärvats av Connection Ticketing Limited. Vi har över 30 års erfarenhet av att sälja biljetter till globala resor och är engagerade i att fortsätta de utmärkta tjänster som har tillhandahållits till de dedikerade medlemmarna i Box Office familjen.

2020 har varit ett år fylld med många okända saker, men vi är helt övertygade om att viss normalitet kommer att återvända till branschen i 2021 där vi kommer att fortsätta med att tillhandahålla den höga nivån av högkvalitativa globala reseupplevelser.

För närvarande arbetar vi hårt för att säkerställa att webbplatsen och alla dess produkter och tjänster kommer att finnas tillgängliga när den globala resemarknaden återupptas.

Om du har några frågor angående Box Office och / eller Connection Ticketing Limited, vänligen kontakta oss på info@boxoffice.se.

Redan inbokade kunder

Bokningar gjorda före 20/05/2020 hanteras för närvarande av rekonstruktörerna som hanterar rekonstruktionen av Resia Travel Group. Om du har frågor om en aktiv bokning, vänligen kontakta Resia via e-post till eventse@resia.se.

Kontaktinformation

Du kan även mejla oss om du har en fråga om din bokning. info@boxoffice.se (ange ditt bokningsnummer i ämnesraden), så återkommer vi till dig med information om vad som gäller just din bokning. 

Det är många kunder som berörs och därför kan svarstiden bli lite längre än normalt. Vi ber om ursäkt för detta och arbetar så snabbt vi kan för att du ska få rätt information och service i rätt tid!