Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.SumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Information med anledning av Corona

Bokningar hos Box Office i samband med Covid-19

Svenska UD avråder från alla resor som inte är nödvändiga. Detta råd gäller alla länder i världen. Avrådan gäller t o m 14 april och därefter kommer en ny bedömning att göras. 
Box Office följer utvecklingen och arbetar med arrangörer och leverantörer för att kunna ge dig som har bokat hos oss trygg och god service. 

Redan inbokade kunder:
Vi kontaktar de kunder som berörs av inställda och framflyttade evenemang löpande. Arbetet görs i datumordning, de som har biljetter till evenemang närmast i tid kontaktas först o s v .  

Kontaktinformation:
Du kan även mejla oss om du har en bokning som gäller tidsperioden fram till 14 april där du vet att du inte kommer att utnyttja biljetterna; info@boxoffice.se (ange ditt bokningsnummer i ämnesraden), så återkommer vi till dig med information om vad som gäller just din bokning. 

Det är många kunder som berörs och därför kan svarstiden bli lite längre än normalt. Vi ber om ursäkt för detta och arbetar så snabbt vi kan för att du ska få rätt information och service i rätt tid!