Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.SumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}}:-
Till kassan

Att göra i London

Det finns så mycket roligt att göra i London. Men det kan vara svårt att välja...Det finns hela tiden så mycket att se, göra och uppleva att det faktiskt är alldeles omöjligt få med allt i en liten lista.
Vilka musikaler går i West End nu? Hur slipper man kön till Madame Tussauds? Vilka Premier League fotbollsmatcher kan jag se när jag är i London? Här kommer lite tips och genvägar till en lyckad weekend i London.

SE MUSIKAL I WEST END LONDON

Hos oss får du specialpriser på biljetter under vardagar och bästa platserna till de mest populära musikalerna i Londons West End.
Här hittar du allt från de senast uppsatta musikalerna till de som spelat oavbrutet de senaste 25 åren, såsom Phantom of the Opera och Les Miserables.

Här finner du alla våra shower, musikaler och teatrar i London!

JUST NU! Specialpriser på musikaler.
Just nu har vi extra förmånligt specialpris på Lejonkungen 19 maj 2017 och Mamma Mia 5 juni 2017.

UPPLEV FOTBOLL LIVE I LONDON

Inte mycket går upp emot att se en fotbollsmatch live med spelare i världsklass på de riktigt stora arenorna.
Säkra din plats till Premier League-fotbollen och Championship-lagen i London. Köp dina officiella biljetter till favoritlaget i förväg.

Vi har biljetter till alla hemmamatcher med Arsenal, Brentford, Chelsea, Crystal Palace, Charlton, Millwall, Fulham, West Ham, Queens Park Rangers och Tottenham.

SIGHTSEEING & ATTRAKTIONER I LONDON

Vissa saker bara "måste" du göra när du är i London. Boka biljetter till sightseeing och attraktioner i förväg och undvik kassaköerna i London. Hos oss hittar du allt du vill göra på din Londonresa!

Våran topplista att göra i London

Våran topplista att göra utanför London

Smidig direktbokning – säkra biljetter

Snabbt och smidigt bokar du biljetterna direkt på vår hemsida. De flesta biljetterna är bokningsbara direkt, bara ett fåtal är på förfrågan. Det betyder att du inte behöver vänta på svar - du vet direkt när du bokat att du verkligen har dina biljetter.

Prisvärda officiella biljetter
Vi har kontakter med officiella återförsäljare av biljetter som garanterar oss god tillgänglighet av biljetter till toppshower och matcher. Vi kan erbjuda bra platser till konkurrenskraftiga priser.

Transport!

Glöm inte boka era färdbiljetter i London också! Vi har både Oyster Card och Travelcard till buss och tunnelbana och biljetter till snabbtågen från flygplatserna; Gatwick Express, Heathrow Express, Stansted Express, Gatwick London Airport Thameslink och London Luton Airport Thameslink.


 

Biljetter till Lion King

Lion King

Storsäljaren Lejonkungen " The Lion King"  tar er till en annan värld, här kommer djuren till liv med hjälp av en ensemble på över 40 skådespelare. Unna er en kväll som kommer att bli ett glatt minne för livet. Bästa musikalen för hela familjen!

Biljetter till Mamma Mia!

Mamma Mia!

Över 30 miljoner människor runt om i världen har förälskat sig i karaktärerna, handlingen och musiken som gör MAMMA MIA! Musikalen bygger på ABBA´s musik och många av deras största hits finns med.