Att göra i New York - bästa tipsen på en lyckad resa till New York.

Våra bästa tips inför din New York-vistelse

I New York kan du roa dig med hur mycket som helst. Det kan vara svårt att välja ibland. Det finns hela tiden så mycket att se, göra och uppleva! Du kommer vilja återvända igen och igen och igen. Vilka musikaler går på Broadway nu? Vilka shower finns att se? Hur ser jag bäst de mest populära turistattraktionerna? Vilka matcher i NHL hockey eller NBA basket kan jag se när jag är i New York? Här kommer lite tips och genvägar till en lyckad vistelse i New York.

SE EN FÖRESTÄLLNING I NEW YORK

Inget besök i New York är komplett utan en föreställning på Broadway. Hos oss på Box Office finner du ett stort utbud av både klassiska såväl som nya musikaler, teaterpjäser och shower. Här finns något för alla. Boka din biljett hemifrån och slipp köer och ovisshet. På många av föreställningarna får du bättre pris hos oss än direkt hos teatern, så förutom att garantera din plats i teatersalongen kan du även spara pengar!

Vi har ett stort utbud av shower, musikaler och teatrar i New York! Till många föreställningar har vi dessutom specialpris vilket gör att biljetterna är billigare hos oss än på teatern. Våra specialpriser gäller för vissa priskategorier med undantag för högtidsperioder. Här hittar du vårt stora utbud av musikaler i New York.

Klassiker:

 • Phantom of the Opera. Broadways "kronjuvel" om den mystiska fantomen som förälskar sig i vackra Christine.
 • West Side Story. Ikonisk föreställning i ny tappning. Modern Romeo-och-Julia-berättelse om kampen för kärlek i en värld fylld av hat och våld.

Familjevänliga föreställningar:

 • Aladdin. Disney's älskade klassiker! Häng med på en oförglömlig resa tillsammans med gatupojken Aladdin, anden och den vackra prinsessan Jasmine.
 • Frozen (Frost). Disneys välkända berättelse om Elsa, Anna, Olof och deras vänner. Kärlek är en naturkraft som inte kan stoppas.
 • The Lion King – Lejonkungen. Savannen får nytt liv på Broadwayscenen i Disneys klassiska musikal om lejonet Simba och hans vänner.
 • Wicked. En storslagen musikal om onda och goda viljor där vi följa med på en magisk resa genom det magiska landet Oz.

Hylla en idol:

 • Diana A new Musical: Musikalen som väcker minnen, legenden om Lady Di med det stor hjärtat får nytt liv på musikalscenen.
 • Jersey Boys. Berättelsen om en grupp arbetspojkar som tar sig från botten till toppen av musiklistan-The Four Seasons, ett av Ameriaks största popband genom tiderna.
 • Ain't Too Proud – The Life and Times of the Temptations. En sprakande musikal som tar dig med på The Temptations extraordinära resa från gatorna i Detroit till Rock & Roll Hall of Fame.
 • Tina: The Tina Turner musical. Berättelsen om en av de bästsäljande, kvinnliga artisterna i världen genom tiderna. Tina Turner har själv varit med och skrivit musikalen som ger oss alla hennes oförglömliga hits.

Baserat på film:

 • Chicago. Sassy, sexy, sophisticated! En humoristisk musikal om gangstertidens glansdagar, baserad på filmen med samma namn.
 • Mrs. Doubtfire. Den av många älskade filmen har nu blivit hjärtevärmande och rolig musikal om att hålla vid sina nära och kära mot alla odds.
 • Mean Girls. Rolig musikal om en ung, naiv tjejs kamp för att ta sig till toppen av popularitetsordningen.
 • Beetlejuice. Musikalen som är baserad på Tim Burtons fantasyfilm om det övernaturliga och ockulta. Tonårstjejen Lydia råkar tillkalla den galna demonen Beetlejuice och allt vänds uppochner.
 • Moulin Rouge! The musical. Truth, beauty, freedom and love! Kliv in i en färgsprakande värld av glitter, glamour och överflöd. Moulin Rouge är mer än en musikal, det är en sinnesstämning!

Humor:

 • The Book of Mormon. Härliga sång-och dansnummer framförda av steppande missionärer till Afrika-inspirerande toner blandas med rå komik som får dig att gråta av skratt.
 • The Prom. Härlig musikalkomedi som är full av hjärta, humor och musik som dessutom tar upp ämnen som fientlighet och motsättningar mot förändring.

Drama/komedi:

 • Dear Evan Hansen. Musikalen som berör. Om hur vi alla älskar, känner och överlever i denna moderna värld.
 • Come from Away: Berättelsen om hur en liten stad på Newfoundland blir hem för strandsatta flygpassagerare under fem dagar. Musikalen är baserad på en verklig händelse och är varm, spännande och rolig!

Missa inte heller att se en teaterpjäs, opera, balett eller en rafflande show.
Under jultid bör man inte missa den omåttligt populära Christmas Spectacular som återvänder år efter år till Radio City Music Hall.

new-york-radio-city-christmas-spectacular-show

UPPLEV SPORT I NEW YORK

Känn stämningen och häng med i hejaropen! I New York erbjuder vi biljetter till hockey med NHL-laget New York Rangers.
 

New-York-Rangers-Madison-Square-Garden

SIGHTSEEING & ATTRAKTIONER I NEW YORK

Vissa saker får man bara inte missa i New York. Boka dina biljetter till sightseeing och attraktioner i förväg och planera din New York vistelse med oss. Åk på sightseeingtur med hop-on hop-off buss, besök One World Observatory, shoppa i världens största outlet – möjligheterna är oändliga. Box Office har biljetterna.

VÅRA BÄSTA TIPS!

Sightseeingturer:

I luften och på vattnet:

Shopping och musik:

I film och TV-seriers fotspår:

Turistattraktioner / inträden:

sightseeing-new-york-hop-on-hop-off-rod-buss

Transport!

Vi hjälper er ända fram! Boka en flygplatstransfer i delad taxi hos oss - ett smidigt, tryggt och tidseffektivt sätt att komma ända fram till ditt hotellet!
JFK AirportNewark Airport La Guardia Airport

Smidig direktbokning – säkra biljetter

Hos oss bokar dy dina biljetter snabbt och smidigt, direkt på vår hemsida. De flesta biljetter vi erbjuder är bokningsbara direkt medan ett fåtal är på förfrågan.

Prisvärda officiella biljetter
Vi samarbetar med officiella återförsäljare av biljetter som garanterar oss god tillgänglighet av biljetter till toppshower och matcher. Vi kan erbjuda bra platser till konkurrenskraftiga priser.