Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.SumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Våra tips på vad du ska göra i New York

I New York kan du roa dig med hur mycket som helst. Det kan vara svårt att välja ibland. Det finns hela tiden så mycket att se, göra och uppleva! Du kommer vilja återvända igen och igen och igen. Vilka musikaler går på Broadway nu? Vilka shower finns att se? Hur ser jag bäst de mest populära turistattraktionerna? Vilka matcher i NHL hockey eller NBA basket kan jag se när jag är i New York? Här kommer lite tips och genvägar till en lyckad vistelse i New York.

SE EN FÖRESTÄLLNING I NEW YORK

Inget besök i New York är komplett utan en föreställning på Broadway. Hos oss på Box Office finner du ett stort utbud av både klassiska såväl som nya musikaler, teaterpjäser och shower. Här finns något för alla. Boka din biljett hemifrån och slipp köer och ovisshet. På många av föreställningarna får du bättre pris hos oss än direkt hos teatern, så förutom att garantera din plats i teatersalongen kan du även spara pengar!

Vi har ett stort utbud av shower, musikaler och teatrar i New York! Till många föreställningar har vi SPECIALPRIS. Då är  biljetterna dessutom billigare hos oss än direkt på teatern! Köper du dina biljetter hos oss betalar du mindre än om du köper dem direkt på teatern – detta gäller vissa priskategorier (undantaget för vissa högtidsperioder).
Här är en liten vägledning i ditt val bland vårt stora utbud av musikaler i New York.

Klassiker:

 • Phantom of the Opera. Broadways "kronjuvel" om den mystiska fantomen som förälskar sig i vackra Christine.
 • West Side Story. Ikonisk föreställning i ny tappning. Modern Romeo-och-Julia-berättelse om kampen för kärlek i en värld fylld av hot och våld.

Familjevänliga föreställningar:

 • Aladdin. Disney's älskade klassiker! Häng med gatupojken Aladdin och den vackra prinsessan Jasmine.
 • Frozen (Frost). Disney's välkända berättelse om Elsa, Anna, Olof och de andra. Kärlek är en ostoppbar naturkraft.
 • The Lion King – Lejonkungen. Savannen kommer till liv på Broadway i denna Disney klassiker om lejonet Simba och hans vänner.
 • Wicked. Storslagen musikal om det onda och det goda där vi följer med på en resa i det magiska landet Oz.

Hylla en idol:

Baserat på film:

 • Chicago. Sassy, sexy, sophisticated! Så bra att musikalen blev till film. Full av humor om gangstertidens glansdagar.
 • Waitress. Historien om servitrisen Jenna och en hyllning vänskap, mödraskap och modet att följa sina drömmar.
 • Mean Girls. Rolig musikal om en ung, naiv tjejs kamp för att ta sig till toppen av popularitetsordningen.
 • Pretty Woman. Den moderna askungesagan om den prostituerade Vivian och den framgångsrike affärsmannen Edward. Baserad på en av de mest älskade romantiska komedierna genom tiderna.
 • Beetlejuice. Musikalen som är baserad på Tim Burtons film om den vulgära spöket Beetlejuice.
 • Moulin Rouge! The musical. Truth, beauty, freedom and love!

Humor:

 • The Book of Mormon. Härliga sång-och dansnummer framförda av steppande missionärer till Afrika-inspirerande toner blandas med rå komik som får dig att gråta av skratt.
 • The Prom. Härlig musikalkomedi som är full av hjärta, humor och musik som dessutom tar upp ämnen som fientlighet och motsättningar mot förändring.

Drama/komedi:

 • Dear Evan Hansen. Musikalen som berör. Om hur vi alla älskar, känner och överlever i denna moderna värld.

sightseeing-new-york-8

Missa inte heller att se en teaterpjäs, opera, balett eller en rafflande show.
Under jultid så passa på och boka biljetter till omåttligt populära Christmas Spectacular som återvänder år efter år till Radio City Music Hall. Missa inte heller julmusikalen How the Grinch Stole Christmas som spelas på en teater på Madison Square Garden.

new-york-radio-city-christmas-spectacular-show

UPPLEV SPORT I NEW YORK

Känn stämningen och häng med i hejaropen! I New York erbjuder vi biljetter till hockey med NHL-lagen New York Rangers, New York Islanders och New Jersey Devils.
 

New-York-Rangers-Madison-Square-Garden

SIGHTSEEING & ATTRAKTIONER I NEW YORK

Vissa saker får man bara inte missa i New York. Boka dina biljetter till sightseeing och attraktioner i förväg och planera din New York vistelse med oss. Åk på sightseeingtur med hop-on hop-off buss, besök One World Observatory, shoppa i världens största outlet – möjligheterna är oändliga. Box Office har biljetterna.

VÅRA BÄSTA TIPS!

Sightseeingturer:

I luften och på vattnet:

Shopping och musik:

I film och TV-seriers fotspår:

Turistattraktioner / inträden:

sightseeing-new-york-hop-on-hop-off-rod-buss

Transport!

Vi hjälper er ända fram! Boka flygplatstransfer i delad taxi hos oss och åk ända fram till hotellet.
JFK AirportNewark Airport La Guardia Airport

Smidig direktbokning – säkra biljetter

Snabbt och smidigt bokar du biljetterna direkt på vår hemsida. De flesta biljetterna är bokningsbara direkt, bara ett fåtal är på förfrågan. Det betyder att du inte behöver vänta på svar - du vet direkt när du bokat att du verkligen har dina biljetter.

Prisvärda officiella biljetter
Vi har kontakter med officiella återförsäljare av biljetter som garanterar oss god tillgänglighet av biljetter till toppshower och matcher. Vi kan erbjuda bra platser till konkurrenskraftiga priser.

Biljetter till Lion King i New York

Lion King

Storsäljaren Lejonkungen " The Lion King"  tar er till en annan värld, här kommer djuren till liv med hjälp av en ensemble på över 40 skådespelare.I Lejonkungen kommer savannen till liv på Broadway. Lejonkungen (Lion King) har vunnit pris som bästa nya musikal och är berättelsen om den unga Simba fängslar besökare i alla alla åldrar. Bästa musikalen för hela familjen!

Biljetter till Phantom of the Opera i New York

Phantom of the Opera

Se Andrew Lloyd Webbers "kronjuvel" på Broadway! The Phantom of the Opera!
Låt dig trollbindas av den vackra musiken och berättelsen om fantomen på operan som förälskar sig i den vackar sångerskan Christine. Den mystiska fantomen  för henne ner i katakomberna under Operahuset och förklarar sin kärlek till henne. Hon får veta hans fasansvärda hemlighet medan barndomsvännen Raoul gör allt för att rädda Christine. En klassiker du kan se om och om igen.