Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Våra tips på vad du ska göra i Paris

"Paris, the City of Lights". Paris förknippas mycket med kabaré, Eiffeltornet och Seine.
Utbudet i Paris är stort – du kan se en kabaré på Moulin Rouge eller Lido de Paris, åka på en sightseeingtur inne i Paris eller ta en tur på landsbygden. Besöka Eiffeltornet, ta en båttur på Seine, promenera i Montmartre, besöka Disneyland Paris eller Louvren och mycket mycket mer.

SE EN KABARÉ I PARIS

Inget besök i Paris är komplett utan en kabaré på Moulin Rouge eller på Lido de Paris! Du kan köpa biljetter för att enbart se kabarén eller kombinera med middag och/eller sightseeing i Paris.

Våra toppsäljare:

TA DIG RUNT I PARIS

Med ett Paris Visite-kort i fickan kan du ta dig runt i Paris under tre eller fem dagar. Du kan välja ett kort som gäller för centrala Paris eller ett som även inkluderar bl a Charles de Gaulle, Orly, Versailles och Disneyland Paris.
Önskar du ta dig direkt från flygplatsen till Disneyland Paris kan du köpa transferbiljetten här.

SIGHTSEEING OCH TURISTATTRAKTIONER I PARIS

Paris är rena paradiset med allt som man kan önska sig i en storstad. Mysiga caféer och unika restauranger, shopping i världsklass och konstgallerier och museer i överflöd. Vem har inte på sin lista att man ska se Mona Lisa på Louvren eller stå högst upp på Eiffeltornet? Paris har mycket att erbjuda och vi guidar dig rätt i "djungeln":

Inträdesbiljetter

Sightseeing där besök i Eiffeltornet ingår

Sightseeingturer i Paris

Sightseeingturer  utanför Paris

Sightseeingturer inkl. båttur på Seine

Nöjesparker