Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Dubai

Efter bara sex och en halvtimmes flygresa är du framme i en av mellanösterns mest populära destinationer, Dubai.
Dubai är emerithuvudstad i emiratet Dubai i landet Förenade Arabemiraten. Emiratet Dubai ligger mellan Indiska Oceanen och Persiska Viken och är ett av de sju shejkdömen som tillsammans bildar Förenade Arabemiraten. Dubai City är emiratets största stad med runt 1,5 miljoner invånare. I Dubai finns allt man kan önska sig för en storslagen semester. Fina stränder, imponerande hotell och spännande turistattraktioner. Här har du suverän shopping i världens största köpcentrum, Dubai Mall. Men varför inte smaka på saffran och spiskummin direkt ur en tygsäck på en ”Spice Souk”? I Dubai kan du upptäcka kända attraktioner som Burj Khalifa, Burj el Arab och inomhusskidåkning och uppleva fantastiska Aquaventure Theme Park. Missa inte ett besök på den konstgjorda ön Palm Jameira. Här ute finns också det storslagna hotellet Atlantis. Vårt tips: Förköp dina smarta turistkort och sightseeingbiljetter hos oss på Box Office och var redo att upptäcka en av Mellanösterns mest snabbutvecklande städer – Dubai! Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Dubai

Efter bara sex och en halvtimmes flygresa är du framme i en av mellanösterns mest populära destinationer, Dubai.
Dubai är emerithuvudstad i emiratet Dubai i landet Förenade Arabemiraten. Emiratet Dubai ligger mellan Indiska Oceanen och Persiska Viken och är ett av de sju shejkdömen som tillsammans bildar Förenade Arabemiraten. Dubai City är emiratets största stad med runt 1,5 miljoner invånare. I Dubai finns allt man kan önska sig för en storslagen semester. Fina stränder, imponerande hotell och spännande turistattraktioner. Här har du suverän shopping i världens största köpcentrum, Dubai Mall. Men varför inte smaka på saffran och spiskummin direkt ur en tygsäck på en ”Spice Souk”? I Dubai kan du upptäcka kända attraktioner som Burj Khalifa, Burj el Arab och inomhusskidåkning och uppleva fantastiska Aquaventure Theme Park. Missa inte ett besök på den konstgjorda ön Palm Jameira. Här ute finns också det storslagna hotellet Atlantis. Vårt tips: Förköp dina smarta turistkort och sightseeingbiljetter hos oss på Box Office och var redo att upptäcka en av Mellanösterns mest snabbutvecklande städer – Dubai!

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista