Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Marseille

Frankrikes äldsta stad som grundades för ca 2,600 år sedan bjuder in till en härlig blandning av storstadsliv, sol och bad, historia, konst och kulturliv. Som andra största stad i Frankrike med en bländande vacker kustlinje har Marseille mycket att erbjuda. Vandra i nationalparker, ta en guidad båttur längs kusten, beställ en café au lait på något av stadens många caféer eller strosa i Marseilles gamla stadskärna strax norr om hamnområdet. Kanske vill du besöka något av de många museer som finns att upptäcka eller beundra de… Läs mer

Inga träffar

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Marseille

Frankrikes äldsta stad som grundades för ca 2,600 år sedan bjuder in till en härlig blandning av storstadsliv, sol och bad, historia, konst och kulturliv. Som andra största stad i Frankrike med en bländande vacker kustlinje har Marseille mycket att erbjuda. Vandra i nationalparker, ta en guidad båttur längs kusten, beställ en café au lait på något av stadens många caféer eller strosa i Marseilles gamla stadskärna strax norr om hamnområdet. Kanske vill du besöka något av de många museer som finns att upptäcka eller beundra de stora fartygen i hamnen. Visste du att Marseille har Frankrikes största medelhavshamn för kryssningsfartyg och annan sjötrafik?

Ett perfekt sätt att se sig omkring i Marseille och få en överblick över staden är med en Hop on Hop off-buss. Du bestämmer själv hur många stopp du vill göra och var du vill hoppa av. Missa inte ett stopp vid Notre Dame de la Garde för magiska vyer över landskapet.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista