Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Aten

Välkommen till Aten!
Greklands huvudstad – på myllrande gator, heta trottoarer och hetsig trafik. Och massor av historia, kultur och charm. Njut av mysiga vindlande gränder, god mat på härliga tavernor och inte minst det glittrande havet och den varma solen. Här känner du historiens vingslag samtidigt som Aten är en modern stad som ständigt utveckas och växer. I Aten finns massor att uppleva. Ett besök på Akropolis är ett absolut måste när du besöker Aten. Här kan du bl a se templen Parthenon och Erechtheion. Med ett smart turistpass såsom Athens Musuem Pass eller Athens iVenture Card från Box Office kommer du före köerna och får mer tid att uppleva. Missa inte heller chansen att besöka stadens många museum och marknadsplatser. Läs mer

Inga träffar

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Aten

Välkommen till Aten!
Greklands huvudstad – på myllrande gator, heta trottoarer och hetsig trafik. Och massor av historia, kultur och charm. Njut av mysiga vindlande gränder, god mat på härliga tavernor och inte minst det glittrande havet och den varma solen. Här känner du historiens vingslag samtidigt som Aten är en modern stad som ständigt utveckas och växer. I Aten finns massor att uppleva. Ett besök på Akropolis är ett absolut måste när du besöker Aten. Här kan du bl a se templen Parthenon och Erechtheion. Med ett smart turistpass såsom Athens Musuem Pass eller Athens iVenture Card från Box Office kommer du före köerna och får mer tid att uppleva. Missa inte heller chansen att besöka stadens många museum och marknadsplatser. Aten är full av spännande historia och imponerande arkeologi att uppleva. Souvenirbutiker, tavernor och gemytliga kaféer blandas med moderna musiklubbar, shopping i kända märkesbutiker och stora klädkedjor. Aten är en forntida modern storstad full av historia som känns mysig och väldigt välkomnade.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista