Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Wien

Den klassiska musikens, valsernas och gamla kejsarresidenset Hofburgs stad. Staden erbjuder en storklassig arkitektur med byggnader som Stefansdomen, Karlskyrkan, Schönbrunn slott samt Staatsoper – ett av världens mest respekterade operahus. Opera- och balettföreställningarna på Staatsoper blir ofta fullbokade så vi rekommenderar att du köper era biljetter innan ni åker. I det vackra orangeriet på Schönbrunn… Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Wien

Den klassiska musikens, valsernas och gamla kejsarresidenset Hofburgs stad. Staden erbjuder en storklassig arkitektur med byggnader som Stefansdomen, Karlskyrkan, Schönbrunn slott samt Staatsoper – ett av världens mest respekterade operahus. Opera- och balettföreställningarna på Staatsoper blir ofta fullbokade så vi rekommenderar att du köper era biljetter innan ni åker. I det vackra orangeriet på Schönbrunn slott ges det dagligen konserter.
Många av världens musikaliska berömdheter har haft Wien som sin födelsestad eller som hemvist under stor del av sina liv, såsom Beethoven, Mozart och Strauss, och detta präglar naturligtvis hela stadens musik- och kulturliv. T ex på Kursalon kan du lyssna till en Mozart & Strauss-konsert.

Under större delen av året kan du se en föreställning med Lipizzanerhästarna på Spanska Ridskolan. Ett besök här kan vi varmt rekommendera.
Vill du interagera med "kändisar" kan du göra ett besök på stadens vaxmuseum Madame Tussauds i Wien.

Här hittar du hela vårt utbud av biljetter i Wien.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista