Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Lissabon

Lissabon är staden på de 7 kullarna och där floden Tejo har sitt utlopp i Atlanten. Staden är perfekt för sig som både gillar storstadsliv och hav. Här kan man promenadera genom små gränder, ta en paus på ett mysigt kafé, uppleva spännande kulturevent och äta god mat. Fynda på loppmarknader, upplev stadens charmiga spårvagnar, shoppa hos lokala designers eller titta på folk från en uteservering. Man ska inte missa en tur med de gamla spårvagnarna speciellt inte med linje 28, det är verkligen en unik upplevelse. Lissabon har så… Läs mer

Inga träffar

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Lissabon

Lissabon är staden på de 7 kullarna och där floden Tejo har sitt utlopp i Atlanten. Staden är perfekt för sig som både gillar storstadsliv och hav. Här kan man promenadera genom små gränder, ta en paus på ett mysigt kafé, uppleva spännande kulturevent och äta god mat. Fynda på loppmarknader, upplev stadens charmiga spårvagnar, shoppa hos lokala designers eller titta på folk från en uteservering. Man ska inte missa en tur med de gamla spårvagnarna speciellt inte med linje 28, det är verkligen en unik upplevelse. Lissabon har så mycket att erbjuda, både citypuls, shopping och god mat till bra priser, och är dessutom perfekt om du vill få några stranddagar också. Då är det bara att ta tåget längst med kusten.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista