Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Las Palmas Gran Canaria

På Gran Canarias nordöstra kust ligger provinshuvudstaden Las Palmas. Staden sägs ha ett av de mest behagliga klimaten i världen med milda vintrar och varma somrar. Den fyra kilometer långa sandstranden Las Canteras är ett givet inslag i stadsbilden och lockar både soldyrkare och surfare. Att strosa längs med strandpromenaden och njuta av den fantastiska utsikten, de många caféerna och restaurangerna är ett måste. Så långt söderut du kan komma längs promenaden tornar Auditorio Alfredo Kraus, öns konserthus, upp sig vid vattenbrynet. Främst… Läs mer

Inga träffar

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Las Palmas Gran Canaria

På Gran Canarias nordöstra kust ligger provinshuvudstaden Las Palmas. Staden sägs ha ett av de mest behagliga klimaten i världen med milda vintrar och varma somrar. Den fyra kilometer långa sandstranden Las Canteras är ett givet inslag i stadsbilden och lockar både soldyrkare och surfare. Att strosa längs med strandpromenaden och njuta av den fantastiska utsikten, de många caféerna och restaurangerna är ett måste. Så långt söderut du kan komma längs promenaden tornar Auditorio Alfredo Kraus, öns konserthus, upp sig vid vattenbrynet. Främst är det klassisk musik som står på programmet men det händer att världsartister uppträder i konserthuset också. Oavsett om du vill njuta av ljuv musik, testa en vattensport, shoppa, prova god kanarisk mat eller kanske besöka den årliga karnevalen så har Las Palmas mycket att erbjuda. Tar du en tur med en Hop on Hop off-buss så upplever du staden på bästa sätt.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista