Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Madrid

Huvudstaden som aldrig sover bjuder på nöjen, konst, shopping, sightseeing och ett omtalat nattliv. När du anländer till Madrid kan du göra som spanjorerna gör, börjar dagen lite senare och hålla på hela natten. Innan avresa kan du förboka dina biljetter och maximera din upplevelse. Missa inte en fotbollsmatch med något av stadens stora lag, Real Madrid och Atletico Madrid. Passa också på att gå på… Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Madrid

Huvudstaden som aldrig sover bjuder på nöjen, konst, shopping, sightseeing och ett omtalat nattliv. När du anländer till Madrid kan du göra som spanjorerna gör, börjar dagen lite senare och hålla på hela natten. Innan avresa kan du förboka dina biljetter och maximera din upplevelse. Missa inte en fotbollsmatch med något av stadens stora lag, Real Madrid och Atletico Madrid. Passa också på att gå på guidad tur på Real Madrids hemmaarena Santiago Bernabéu, och dessutom får en spännande sightseeing av staden.

Madrid är huvudstad i Spanien och har över 6 miljoner invånare i hela storstadsområdet. Detta gör Madrid till en av de folkrikaste städerna inom EU. Medelpunkten i Madrid är torget Puerta del Sol. Detta är en mycket livlig plats full av folkliv och är också den plats där många historiska händelser i staden har utspelat sig. Det stora stråket i dagens Madrid är gatan Gran Via. Här kan man finna allt man kan tänka sig i shopping, mysiga kaféer och härliga restauranger och nöjesliv. Ett besök på Gran Via är definitivt ett måste när du ska uppleva denna fantastiska stad.
Förköp dina biljetter till underhållning, sightseeing, turistattraktioner och sportupplevelser hos oss på Box Office! Du sparar både tid och pengar. Tack vare mångårigt samarbete med våra agenter erbjuder vi ett brett utbud av sport, underhållning och upplevelser, som du beställer tryggt, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundservice.
 

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista