Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Upptäck Liverpool

Liverpool ligger bara 2,5 timmar från London och från Manchester är det bara en 30 minuters tågfärd. Liverpool är staden som de flesta förknippar med Beatles och fotboll.
I Liverpool älskar man fotboll! Premier League-lagen Liverpool och Everton hör båda hemma här. 2019 tog Liverpool hem hela Champions League! En minst sagt enorm bedrift! Missa inte chansen att gå på en match och uppelva stämningen på arenan och fantastisk fotboll live! Ta en öl på pubben innan matchen och insup den genuina fotbollsandan som finns i England. Här köper du dina biljetter till Liverpools hemmamatcher i Liverpool. Sug in ännu mer fotbollsanda Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Upptäck Liverpool

Liverpool ligger bara 2,5 timmar från London och från Manchester är det bara en 30 minuters tågfärd. Liverpool är staden som de flesta förknippar med Beatles och fotboll.
I Liverpool älskar man fotboll! Premier League-lagen Liverpool och Everton hör båda hemma här. 2019 tog Liverpool hem hela Champions League! En minst sagt enorm bedrift! Missa inte chansen att gå på en match och uppelva stämningen på arenan och fantastisk fotboll live! Ta en öl på pubben innan matchen och insup den genuina fotbollsandan som finns i England. Här köper du dina biljetter till Liverpools hemmamatcher i Liverpool. Sug in ännu mer fotbollsanda och gå bakom kulisserna på guidade turer på lagens arenor; Liverpools Anfeild Stadium.
Liverpool var en gång världens viktigaste handelscentrum och en stad med mycket sjöfartshistoria. Staden finns med på UNESCOs världsarvslista; "Unecso City of Music". Missa inte ett besök på  The British Music Experience och muséet helt dedikerat till The Beatles – The Beatles Story Museum. I Liverpool är Beatles överallt. Du kan till och med besöka John Lennons och Paul McCartneys barndomshem. På Beatles Magical Mystery Tour får du en 2-timmars guidad tur med Beatles-expert som tar dig med till alla Beatles-anknutna platserna i Liverpool. Museum, guidade turer och restauranger – här finns allt med tema Beatles!

I Liverpool finns mycket att upptäcka. Ett perfekt sätt att se staden är att ta en sightseeingtur med hop-on hop-off buss. På så sätt kan du både få en bra introduktion till staden, planera dina dagar som du själv vill och samtidigt få massor av spännande guidning. Liverpool är också staden där det (efter London) finns flest museum och gallerier i hela England. Kultur och tradition ligger varmt om hjärtat för alla Liverpoolbor. Vad sägs om World Museum, Merseyside Maritime Museum,  Walker Art Gallery eller International Savery Museum och Museum of Liverpool. Inget besök i Liverpool är komplett utan en tur med färjan på floden Mercey.  För den som vill njuta av en  härlig promenad är staden fylld av vackra parker. Visste du att Liverpool faktiskt har fler parker än självaste Paris? Sefton Park Palmhouse är juvelen i Liverpools parker – helt klart värt ett besök! Vill du hitta de hetaste restaurangerna, klubbarna och pubbarna? Missa inte Castle Street! Här hittar du allt från multikulturella mathak och engelska pubbar till sofistikerade lunchrestauranger.

Liverpool är en utmärkt plats att påbörja en upptäcktsresa i hela norra England. Med det smarta tågpasset för norra England kan du resa smidigt mellan Liverpool, Manchester, Leeds, Hull och Newcastle. Vill du resa i hela England eller hela Storbritannien kan du köpa smarta tågpass för dessa resor hos oss också. Du väljer om du vill ha flexibla eller sammanhängande resdagar. Här bokar du alla våra tågpass. Dessa prisvärda pass går inte att köpa i England, så passa på att förköpa nu och spara pengar på dina tågresor.

Kulturhuvudstad, födelseplats för The Beatles, på UNESCOs världarvslista ... Liverpool erbjuder attraktioner i världsklass, stolt fotbollskultur och ljuvliga utomhusområden – en perfekt plats att upptäcka!

Din flygbiljett till Liverpool och din hotellvistelse bokar du enkelt och smidigt på vår systersite, Resia.se.

Welcome to Liverpool!

storbritannien-england-liverpool-penny-lane.jpg        LiverpoolMap_North_Of_England_City_Experience480.jpg        liverpool-football.jpg

 

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista