Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

London

London – nöjenas huvudstad, som blivit ett andra hem för många av oss svenskar gör ingen besviken.
Här är staden där vi erbjuder allt från fotbollsmatcher i Premier League, sightseeing, musikaler och teatrar till konserter, shower och afternoon tea på härliga lyxhotell. För dig som vill boka en trevlig helkväll erbjuder vi paket med middag och musikal.  För enklare och bekvämare transporter till/från flygplatsen och inom stan kan du beställa Oyster Card, Travel Card samt biljetter Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

London

London – nöjenas huvudstad, som blivit ett andra hem för många av oss svenskar gör ingen besviken.
Här är staden där vi erbjuder allt från fotbollsmatcher i Premier League, sightseeing, musikaler och teatrar till konserter, shower och afternoon tea på härliga lyxhotell. För dig som vill boka en trevlig helkväll erbjuder vi paket med middag och musikal.  För enklare och bekvämare transporter till/från flygplatsen och inom stan kan du beställa Oyster Card, Travel Card samt biljetter till Heathrow Express, Gatwick Express och Stansted Express samt Thameslink från Gatwick och Luton.  Mellan era pauser på charmiga pubar, promenader i stadens vackra parker och all shopping på marknader och i affärer har ni mycket i nöjesväg att välja mellan. Har du svårt att välja bland alla evenemang i vårt breda utbud kan vi hjälpa dig på vägen, läs mer på vår sida "Att göra i London" där vi hjälper dig med tips på alla måsten i London.

 

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista