Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Upptäck Newcastle

Newcastle och närliggande Gateshead ligger på nordöstra kusten av England vid floden Tyne. Förenade av sju broar i ett vackert landskap vid flodkanten, är Newcastle Gateshead en spännande, mångsidig och levande destination. Newcastle var tidigare betraktad som centrum för Englands skeppsbyggarindustri. Även kolbrytning var en stor industri i staden. Numera är Newcastle så mycket mer än så. Regionen erbjuder mångsidiga områden som fylls av sevärdheter, ljud och upplevelser. Här kan du se Newcastle United spela fotboll i världsklass, gå på fantastiska utställningar och ta in en och annan liveföreställning. Kulturen, det livliga nattlivet, prisbelönta restauranger och fantastisk shopping gör ditt besök här extra minnesvärt. Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Upptäck Newcastle

Newcastle och närliggande Gateshead ligger på nordöstra kusten av England vid floden Tyne. Förenade av sju broar i ett vackert landskap vid flodkanten, är Newcastle Gateshead en spännande, mångsidig och levande destination. Newcastle var tidigare betraktad som centrum för Englands skeppsbyggarindustri. Även kolbrytning var en stor industri i staden. Numera är Newcastle så mycket mer än så. Regionen erbjuder mångsidiga områden som fylls av sevärdheter, ljud och upplevelser. Här kan du se Newcastle United spela fotboll i världsklass, gå på fantastiska utställningar och ta in en och annan liveföreställning. Kulturen, det livliga nattlivet, prisbelönta restauranger och fantastisk shopping gör ditt besök här extra minnesvärt. Staden präglas också av den speciella arkitekturen som är unik för regionen. Historien gör sig påmind i landmärken som the ”Baltic”, en tidigare mjöl-kvarn som nu är hem för modern konst eller ”Tyneside Cinema”, en teater som öppnade redan 1937 och än idag en av de få fortfarande fungerande nyhetsteatrarna.

I Newcastle finns det bra möjlighet till promenad och rörelse. Missa inte ett besök i The Town Moor. Ett område större än Londons Hyde Park med härliga parkområden och mycket nöje. Besök här är helt gratis. Blir du sugen på något kallt rekommenderas ett besök på Wylam Brewery som ligger i Exhibition Park alldeles i närheten av Town Moor. För dig som vill ha lite extra avkoppling är ett besök på Newcastle City Pool and Turkish Baths att rekommendera. Visste du att Newcastle faktiskt var en av de första städerna i Storbritannien med romerska bad? Ända sedan 1859 har de varit en del av staden. Det anrika badet har nu renoverats under stor försiktighet där många av de ursprungliga delarna har bevarats.

Ett besök i Newcastle är inte komplett utan att ha promenerat ett varv runt foten av statyn ”Grey’s Monument” i hjärtat av stadens centrum. Beläget vid toppen av Newcastles finaste gator - Gray Street och Grainger Street - är det slående monumentet ett av Newcastle mest kända landmärken. Det är också en ganska praktisk mötesplats! Du hittar ofta underhållning, marknader och aktiviteter som äger rum runt basen av Grey's Monument.

Newcastle ligger bara 3 timmar från London. Staden är också ett perfekt ställe att besöka som del i rundresa i vackra norra England. Med ett smart tågpass för norra England åker du smidigt mellan fem spännande städer; Newcastle, Hull, Leeds, Manchester och Liverpool. Startar du din resa i London eller kanske i någon annan del av Storbritannien har vi tågpass som passar alla typer av resor i Storbritannien. Här bokar du alla våra tågpass. Upptäck denna spännande region med mängder av upplevelser.

Flygbiljetten och ditt hotell i Newcastle bokar du enkelt och smidigt på vår systersite, Resia.se.

I Newcastle får du en härlig vistelse – nöje, mat, kultur, motion och avkoppling – allt i en härlig blandning.
Wey, hello and welcome to NewcastleGateshead!

Newcastle_bridge.jpg         Newcastle_north_of_england_city_experience.480jpg.jpg        newcastle_football.jpg

 

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista