Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Berlin

Berlin är en vidsträckt stad så det är smart att köpa ett Berlin WelcomeCard. Med det tar du dig lätt runt i staden och betar av sevärdheterna, en efter en. Andra varianter på sightseeing är Hop-On Hop-Off, organiserade promenader och Segwayturer. Missa inte heller Europas största showpalats -  Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Berlin

Berlin är en vidsträckt stad så det är smart att köpa ett Berlin WelcomeCard. Med det tar du dig lätt runt i staden och betar av sevärdheterna, en efter en. Andra varianter på sightseeing är Hop-On Hop-Off, organiserade promenader och Segwayturer. Missa inte heller Europas största showpalats - Friedrichstadt Palast, som alltid bjuder på storslagna shower med fantastiska specialeffekter och akrobatik. Är du sportintresserad? Boka då fotbollsbiljetter till hemmamatcher för Hertha Berlin.

Varför inte boka dina biljetter hos Box Office? Tack vare mångårigt samarbete med våra agenter erbjuder vi ett brett utbud av underhållning och upplevelser, som du beställer tryggt, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundservice.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista

Resia och Box Office

Box Office är ett varumärke inom Resia Travel Group. Box Office startade 1989 och arbetar med officiella leverantörer som garanterar god tillgänglighet till biljetter och bästa platser till musikaler, shower, ligafotboll mm. Här kan du också köpa biljetter till lokaltrafik och sightseeing redan innan du reser. Tryggt, smidigt och prisvärt. Vill du ha hjälp att boka din resa, kontakta Resia 0771-92 92 92 eller boka på resia.se

Presentkort inköpta hos Resia kan ej lösas in hos Box Office.

Box Office kundservice

+46 (0)8-10 88 00

Öppettider / Bemannad växel:

Telefontid måndag till fredag: 09:00 - 17:00
Lördagar, söndagar och helgdagar har kundservice ej telefontid.