Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

San Francisco

San Francisco är beläget i norra Kalifornien i USA. Här bor över 8,4 miljoner människor och det är en av USAs mest välbesökta städer. Klimatet i San Francisco är skönt. Det är likt ett medelhavsklimat med varma, torra somrar och milda och snö- och regnfattiga vintrar. I San Francisco finns en av USAs största turistattraktioner: fängelseön Alcatraz. Missa inte ett besök här. Box Office har biljetter! Det mysiga hamnområdet, Fisherman’s Wharf lockar också stora skaror av både turister och lokalbefolkning med sina många… Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

San Francisco

San Francisco är beläget i norra Kalifornien i USA. Här bor över 8,4 miljoner människor och det är en av USAs mest välbesökta städer. Klimatet i San Francisco är skönt. Det är likt ett medelhavsklimat med varma, torra somrar och milda och snö- och regnfattiga vintrar. I San Francisco finns en av USAs största turistattraktioner: fängelseön Alcatraz. Missa inte ett besök här. Box Office har biljetter! Det mysiga hamnområdet, Fisherman’s Wharf lockar också stora skaror av både turister och lokalbefolkning med sina många restauranger och nöjen samt ett fint akvarium. Golden Gate-bron utgör en mäktig syn utanför staden  och inne i staden kan du besöka Market Square, Chinatown, Transamerica-pyramiden och mycket mer. San Francisco är bl a känt för sina branta backar och spårvagnarna som kör i kollektivtrafiken. Här finns också världens mest krokiga gata, Lombard Street. Du kommer inte tro dina ögon när du ser denna makalösa serpentinväg. Ett besök i San Francisco blir definitivt mycket minnesvärt.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista