Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Fotbollsvillkor

Fotboll i England

Fotboll i Spanien

Fotboll i Frankrike

Fotboll i Italien

Fotboll i Tyskland

Fotboll i USA


Fotboll i England

Grunden för Box Office fotbollsvillkor gäller matchbiljetter bokade utan hotell på Box Office.
Bokar du ett paket med matchbiljett och hotell så omfattas du av paketreselagen som ger dig ett utökat skydd vid ändrade eller inställda matcher.

Följande punkter skall du ta del av innan du beställer dina fotbollsbiljetter:

1. Bindande beställningar
Alla beställningar är 100 % bindande och kan inte avbokas, ombokas, återsäljas eller lämnas tillbaka.

2. Matchdagar och -tider

 • Champions League-, Europa League-, cup-, och landslagsmatcher:

Ofta fastställs matchdatum när det står klart vilka lag som möts/lottning har gjorts, men matchdag kan fastställas till en dag innan/efter det preliminära matchdatumet.

 • Premier League, Championship och League One:

Matchdatum och matchtider fastställs oftast månadsvis.

 • Helgmatch: Spelas fredag, lördag eller söndag, men kan i vissa fall spelas på måndagen.
 • Veckomatch: Spelas vanligtvis tisdag eller onsdag, men kan i vissa fall spelas på torsdagen.

Det är kundens ansvar att kontrollera fastställd matchdag och -tid innan avresa, på respektive lags hemsida. Box Office meddelar inte detta – vi meddelar i de fall matchen flyttas utanför ovanstående ramar.

Box Office säljer biljetter grundat på att du skall kunna se fotbollsmatchen oavsett vilken dag och tid matchen spelas. Vi rekommenderar därför att du är på plats fredag till tisdag för en helgmatch, och tisdag till fredag för en veckomatch.
Innebär en ändring i spelschemat att det tillkommer omboknings- eller avbokningskostnader för t ex transport, logi, evenemangsbiljett mm står kunden för detta och ingen återbetalning görs.

Anledningen till rekommendationerna är att TV-bolagen, myndigheterna eller klubbarna kan flytta vissa matcher med kort varsel. Lagens avancemang i olika nationella och internationella cuper påverkar också spelschemat. Om du bortser från vår rekommendation och därmed missar en match pga ändrad speldag/-tid så tar Box Office inget ansvar för detta.

Skulle den inbokade matchen flyttas helt utanför ovan nämnda dagar återbetalas priset för fotbollsbiljetten i de fall Box Office får biljetten återbetalad från leverantören.
Har du bokat ett paket med matchbiljett och hotell så återbetalas alltid hela paketet enligt paketreselagen, när matchen flyttas utanför ovan nämnda dagar.
Biljetten är en värdehandling och måste bevaras av kund och återlämnas för att ersättning eventuellt ska kunna utgå vid flyttat/inställt/avbrutet evenemang.

3. Placering på arenan
Vi garanterar placering inom valt prissegment, däremot kan vi aldrig garantera en exakt plats på läktaren. Din placering på läktaren är oftast bland hemmafansen (du får inte heja på motståndarlaget eller bära deras färger). Placering av ditt bokade sällskap:

 • Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Tottenham, Liverpool, Manchester City, Manchester United samt matcher på Wembley Stadium: Hela sällskapet är garanterade platser tillsammans.
 • West Ham: Bokar du tre biljetter eller fler finns en risk att ni delas upp 2+2 osv. Är ni ett sällskap om t ex 3 personer kan ni i sällsynta fall delas upp t ex 2+1.
 • Övriga lag: Om du bokar fyra biljetter eller fler, förekommer det i sällsynta fall att ni delas upp. Ni kommer dock aldrig att få singelplatser.
 • Tillägg till Crystal Palace: Bokar du biljetter på Arthur Wait Stand eller Main Stand kan du, av vår leverantör, komma att uppgraderas till platser i White Horse Lane Box. När du får din e-biljett tillsänd till dig några dagar innan matchdatum ser du den exakta biljettsektion du har plats på.
 • Tillägg till Tottenham: På Champions League matcher tillåts inga supporters från motståndarlaget.
  Ej heller supporters från Storbritannien eller Tyskland (säkerhetsskäl).

4. Fotbollspriser
Det pris som är tryckt på fotbollsbiljetterna är det pris som gäller för de som är medlemmar i klubben, dvs medlemmar som har biljett till varje hemmamatch under hela säsongen. Det gör att priset utskrivet på biljetten är lägre än Box Office inköpspris för dessa biljetter.
I juni varje år reserverar vi biljetter till varje match för den kommande säsongen, och då till ett pris som är väsentligt högre än tryckt biljettpris.

För att få tillgång till så många biljetter som möjligt samarbetar vi med flera leverantörer. I vissa fall kan vi då erbjuda samma typ av biljett till olika priser. Prisskillnaden beror på att leverantörerna i sin tur har olika prisavtal med klubben.

Priset du betalar till Box Office inkluderar vårt bokningsarvode samt den avgift vår officiella agent i England tar för att förmedla biljetterna.

5. Fotbollspaket
Vi erbjuder hotellpaket med enkel-, dubbel- och trippelrum tillsammans med fotbollsbiljett, till flera av lagens matcher. Du väljer själv boendealternativ bland hotellen som ingår i paketen när du bokar fotbollsbiljetten. I sällsynta fall kan hotellet ändras efter att beställningen blivit bekräftad. Om det mot förmodan skulle ske så återkommer vi till dig och bekräftar ett annat likvärdigt hotell.
Bokar du ett paket med matchbiljett och hotell så omfattas du av paketreselagen som ger dig ett utökat skydd vid ändrade/inställda matcher.

6. Information om leverans av fotbollsbiljetterna

 • Bokar du ett fotbollspaket med biljett och hotell så levereras biljetterna till hotellet som ingår i paketet, alternativt får du en e-biljett mailad till dig några dagar innan matchdatum. Avgiften för hotelleveransen är inkluderad i biljettpriset.
 • Bokar du enbart fotbollsbiljett kan det finnas olika leveranssätt beroende på vilket lag du köper biljetter till, samt vilken av våra leverantörer det är som distribuerar dessa biljetter:

E-ticket: Du får din e-biljett mailad till dig ca 3 dagar innan matchdag, denna går du direkt in på matchen med. Dessa e-biljetter skall skrivas ut och tas med på matchen.
Hotel delivery: Biljetterna levereras till ditt hotell mot en avgift som är inkluderad i biljettpriset du ser. Du uppger dina hotelluppgifter i kommande steg (har du inte bokat hotellet ännu kan du återkomma med dessa uppgifter). Vissa hotell tar inte emot försändelser av säkerhetsskäl och det är ditt ansvar att se till att hotellet har en reception som tar emot biljetterna, samt att hotellet och biljetterna är bokade i samma namn.
Pick up at Stadium: Du får en voucher mailad av oss vid bokning och den tar du med dig till arenan och byter ut mot originalbiljetter.
Pick up at Amba Marble Arch: För vissa lag i London kan du hämta ut biljetterna på detta hotell. Ingen extra avgift tillkommer.
Pick up at hotel Hard Days Night: Bokar du biljetter till en Everton-match finns detta som ett alternativ. Du hämtar då dina biljetter på detta hotell i Liverpool. Ingen extra avgift tillkommer.
Sent by post: Biljetterna skickas hem till dig ungefär 10 dagar innan matchdag. Kostnad från 50 SEK för hela försändelsen.

7. Box Office ansvar
Box Office är inte ansvarig för brister, ändringar, uppskjutna eller inställda matcher pga force majeure eller force majeure-liknande händelser, dvs händelser som arrangören vid avtalets ingående inte har haft möjlighet att förutse, avstyra eller avvärja (t ex avtalsbrott, avtalsstridiga strejker, väderlek m m). Box Office är inte heller ansvarig för beslut fattade av klubben, TV-kanaler eller myndigheter som leder till brister eller ändringar samt uppskjutna eller inställda matcher.
Har du bokat ett paket med matchbiljett och hotell så omfattas du av paketreselagen som ger dig ett utökat skydd vid ändrade/inställda matcher.

 

Fotboll i Spanien

Följande punkter skall du notera innan du beställer dina fotbollsbiljetter:

1. Bindande beställningar
Alla beställningar är 100 % bindande och kan inte avbokas, ombokas, återsäljas eller lämnas tillbaka.

2. Matchdagar och -tider
Om matchdag inte är fastställd, finns inget klockslag för matchen utskriven på vår hemsida.

 • Champions League-, Europa League-, cup-, och landslagsmatcher:

Ofta fastställs matchdatum när det står klart vilka lag som möts/lottning har gjorts, men matchdag kan fastställas till en dag innan/efter det preliminära matchdatumet.

 • La Liga:

Matchdatum och matchtider fastställs av det spanska fotbollsförbundet en till två veckor innan matchdag.

 • Helgmatch: Spelas som regel lördag eller söndag, men kan i sällsynta fall spelas på fredagen eller måndagen.
 • Veckomatch: Spelas som regel tisdag eller onsdag, men kan i sällsynta fall spelas på torsdagen.

Det är kundens ansvar att kontrollera fastställd matchdag och -tid innan avresa, på respektive lags hemsida. Box Office meddelar inte detta – vi meddelar i de fall matchen flyttas utanför ovanstående ramar.

Box Office säljer biljetter grundat på att du skall kunna se fotbollsmatchen oavsett vilken dag och tid den spelas. Vi rekommenderar därför att du är på plats fredag till tisdag för en helgmatch, och tisdag till fredag för en veckomatch.
Innebär en ändring i spelschemat att det tillkommer omboknings- eller avbokningskostnader för t ex transport, logi, evenemangsbiljett mm står kunden för detta och ingen återbetalning görs.

Anledningen till rekommendationerna är att TV-bolagen, myndigheterna eller klubbarna, kan flytta vissa matcher med kort varsel. Lagens avancemang i olika nationella och internationella cuper påverkar också spelschemat. Om du bortser från vår rekommendation och därmed missar en match pga ändrad dag/tid så tar Box Office inget ansvar för detta.

Skulle den inbokade matchen flyttas helt utanför ovan nämnda dagar återbetalas priset för fotbollsbiljetten i de fall Box Office får biljetten återbetalad från leverantören.
Biljetten är en värdehandling och måste bevaras av kund och återlämnas för att ersättning eventuellt ska kunna utgå vid flyttat/inställt/avbrutet evenemang.
 

3. Placering på arenan:
Vi garanterar placering inom valt prissegment, däremot kan vi aldrig garantera en exakt plats på läktaren. Din placering på läktaren är oftast bland hemmafansen (du får inte heja på motståndarlaget eller bära deras färger).

Real Madrid & Barcelona: Bokar du ett jämnt antal biljetter är ni garanterade platser om minst 2 "tillsammans". Tillsammans = enligt bilden här (de blå stolarna). Bokar du ett udda antal biljetter finns det en liten risk att ni kommer att få den udda platsen en plats en bit längre bort (men vår leverantör gör alltid sitt bästa för att hela sällskapet får sitta så nära varandra som möjligt). Bokar du VIP-biljetter är ni garanterade platser tillsammans enligt bilden här (de blå stolarna).

Espanyol & Atletico Madrid: Hela sällskapet är garanterade platser tillsammans.

Sevilla & Real Sociedad: Köper du ett jämnt antal biljetter är platserna placerade tillsammans om minst 2+2. Köper du ett udda antal biljetter kan placering tillsammans ej garanteras.

4. Fotbollspriser
Det pris som är tryckt på fotbollsbiljetterna är det pris som gäller för de som är medlemmar i klubben, dvs medlemmar som har biljett till varje hemmamatch under hela säsongen. Det gör att priset utskrivet på biljetten är väsentligt mycket lägre än Box Office inköpspris för dessa biljetter.
I juli varje år reserverar vi biljetter till varje match för den kommande säsongen, och då till ett pris som är väsentligt högre än tryckt biljettpris.
Priset du betalar till Box Office inkluderar vårt bokningsarvode samt den avgift vår officiella agent i Spanien tar för att förmedla biljetterna.

5. Information om leverans av fotbollsbiljetterna

FC Barcelona:

Fotbollsbiljetterna finns att hämta hos vår agent i centrala Barcelona, på Carrer Bruc 39.

 • Helgmatch: Biljettena ska hämtas ut på matchdagen mellan kl 10:00 och 16:00.
 • Veckomatch: Biljetterna ska hämtas ut på matchdagen mellan kl 10:00 och 18:00.

Helgdagar, samt den lördag eller söndag som det inte är match, har kontoret stängt.

Exakt information om hur du erhåller dina biljetter står på den voucher du får av oss efter bokning och betalning. Den vouchern skall du skriva ut och ta med dig.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med hotelleverans av biljetterna, det kan ordnas mot en avgift.

Espanyol:
Fotbollsbiljetterna finns att hämta hos vår agent i centrala Barcelona på Carrer Bruc 39.

 • Helgmatch: Biljetterna ska hämtas ut på fredagen mellan kl 10:00 till 16:00.
 • Veckomatch: Biljetterna ska hämtas ut på matchdagen mellan kl 10:00 och 18:00.

På lördagar, söndagar och helgdagar är kontoret stängt.
Exakt information om hur du erhåller dina biljetter står på den voucher du får av oss efter bokning och betalning. Den vouchern skall du skriva ut och ta med dig.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med hotelleverans av biljetterna, det kan ordnas mot en avgift.

Real Madrid:
Klubben bestämmer hur biljetterna kommer att produceras några dagar innan matchdag.
Antingen kommer klubben att producera QR-kod biljetter att ladda ner i telefonen, och då får du ett mejl med all information av oss 2–4 dagar innan matchdag, eller så producerar klubben fysiska biljetter och dessa ska då hämtas ut i centrala Madrid, på Europhil Money Change & Transfer. Oftast producerar klubben QR-kod biljetter.
Efter bokning och betalning får du en voucher av oss per e-post. På den vouchern står adressen och öppettiderna för uthämtningsstället. Eventuella QR-kod biljetter mejlas till dig 2–4 dagar innan matchdag (som senast på fredagen för en helgmatch).

Atletico Madrid:
Fotbollsbiljetterna skall hämtas på Atletico Madrids arena.
Exakt information om hur du erhåller dina biljetter står på den voucher du får av oss efter bokning och betalning. Den vouchern skall du skriva ut och ta med dig.

Sevilla FC:
Biljetterna levereras som "E-ticket" till din mejlbox ca 2 dagar innan match. Dessa e-tickets skall skrivas ut och tas med till matchen.

6. Box Office ansvar
Box Office är inte ansvarig för brister, ändringar, uppskjutna eller inställda matcher pga force majeure eller force majeure-liknande händelser, dvs händelser som arrangören vid avtalets ingående inte har haft möjlighet att förutse, avstyra eller avvärja (t ex avtalsbrott, avtalsstridiga strejker, väderlek m m). Box Office är inte heller ansvarig för beslut fattade av klubben, TV-kanaler eller myndigheter som leder till brister eller ändringar samt uppskjutna eller inställda matcher.

 

Fotboll i Frankrike

Följande punkter skall du ta del av innan du beställer dina fotbollsbiljetter:

1. Bindande beställningar
Alla beställningar är 100 % bindande och kan inte avbokas, ombokas, återsäljas eller lämnas tillbaka.

2. Matchdagar och -tider
Om matchdag inte är fastställd, finns inget klockslag för matchen utskriven på vår hemsida.

 • Champions League-, Europa League-, cup-, och landslagsmatcher:

Ofta fastställs matchdatum när det står klart vilka lag som möts/lottning har gjorts, men matchdag kan fastställas till en dag innan/efter det preliminära matchdatumet.

 • Ligue 1:

Matchdatum och matchtider fastställs oftast två till tre veckor innan matchdag.

 • Helgmatch: Spelas som regel lördag eller söndag, men kan i sällsynta fall spelas på fredagen.
 • Veckomatch: Spelas som regel tisdag eller onsdag, men kan i sällsynta fall spelas en annan veckodag.

Det är kundens ansvar att kontrollera fastställd matchdag och -tid innan avresa, på respektive lags hemsida. Box Office meddelar inte detta – vi meddelar i de fall matchen flyttas utanför ovanstående ramar.

Box Office säljer biljetter grundat på att du skall kunna se fotbollsmatchen oavsett vilken dag och tid matchen spelas. Vi rekommenderar därför att du är på plats fredag till måndag för en helgmatch, och tisdag till fredag för en veckomatch.
Innebär en ändring i spelschemat att det tillkommer omboknings- eller avbokningskostnader för t ex transport, logi, evenemangsbiljett mm står kunden för detta. 

Anledningen till rekommendationerna är att TV-bolagen, myndigheterna eller klubbarna, kan flytta vissa matcher med kort varsel. Lagens avancemang i olika nationella och internationella cuper påverkar också spelschemat.Om du bortser från vår rekommendation och därmed missar en match pga ändrad dag/tid så tar Box Office inget ansvar för detta och ingen återbetalning görs.

Skulle den inbokade matchen flyttas helt utanför ovan nämnda dagar återbetalas priset för fotbollsbiljetten i de fall Box Office får biljetten återbetalad från leverantören.
Biljetten är en värdehandling och måste bevaras av kund och återlämnas för att ersättning eventuellt ska kunna utgå vid flyttat/inställt/avbrutet evenemang.

3. Placering på arenan
Vi garanterar placering inom valt prissegment, däremot kan vi aldrig garantera en exakt plats på läktaren. Din placering på läktaren är oftast bland hemmafansen, och du får inte heja på motståndarlaget eller bära motståndarlagets färger.
Hela sällskapet är garanterade platser tillsammans på arenan.
– Gällande Lyon och Marseille: Köper du ett jämnt antal biljetter är platserna placerade tillsammans om minst 2+2. Köper du ett udda antal biljetter kan placering tillsammans ej garanteras.

4. Fotbollspriser
Det pris som är tryckt på fotbollsbiljetterna är det pris som gäller för dem som är medlemmar i klubben, dvs medlemmar som har biljett till varje hemmamatch under hela säsongen. Det gör att priset utskrivet på biljetten är lägre än Box Office inköpspris för dessa biljetter.
Varje år reserverar vi biljetter till varje match för den kommande säsongen, och då till ett pris som är högre än tryckt biljettpris.
Priset du betalar till Box Office inkluderar vårt bokningsarvode samt den avgift vår officiella agent i Frankrike tar för att förmedla biljetterna.

5. Information om leverans av av fotbollsbiljetterna
Biljetterna skickas till din e-post ungefär tre dagar innan matchdagen. Dessa e-biljetter skall skrivas ut och tas med till matchen.

6. Box Office ansvar
Box Office är inte ansvarig för brister, ändringar, uppskjutna eller inställda matcher pga force majeure eller force majeure-liknande händelser, dvs händelser som arrangören vid avtalets ingående inte har haft möjlighet att förutse, avstyra eller avvärja (t ex avtalsbrott, avtalsstridiga strejker, väderlek m m). Box Office är inte heller ansvarig för beslut fattade av klubben, TV-kanaler eller myndigheter som leder till brister eller ändringar samt uppskjutna eller inställda matcher.

 

Fotboll i Italien

Grunden för Box Office fotbollsvillkor gäller matchbiljetter bokade utan hotell.
Bokar du ett paket med matchbiljett och hotell så omfattas du av paketreselagen som ger dig ett utökat skydd vid ändrade/inställda matcher.

Följande punkter skall du notera innan du beställer dina fotbollsbiljetter:

1. Bindande beställningar
Alla beställningar är 100 % bindande och kan inte avbokas, ombokas, återsäljas eller lämnas tillbaka.

2. Matchdagar och -tider
Om matchdag inte är fastställd, finns inget klockslag för matchen utskriven på vår hemsida.

 • Champions League-, Europa League-, cup-, och landslagsmatcher:

Ofta fastställs matchdatum när det står klart vilka lag som möts/lottning har gjorts, men matchdag kan fastställas till en dag innan/efter det preliminära matchdatumet.

 • Serie A:

Matchdatum och matchtider fastställs av det italienska fotbollsförbundet ungefär en till två månader innan matchdag.

 • Helgmatch: Spelas som regel lördag eller söndag, men kan i sällsynta fall spelas på måndagen.
 • Veckomatch: Spelas som regel tisdag eller onsdag, men kan i sällsynta fall spelas på torsdagen.

Det är kundens ansvar att kontrollera fastställd matchdag och -tid innan avresa, på respektive lags hemsida. Box Office meddelar inte detta – vi meddelar i de fall matchen flyttas utanför ovanstående ramar.

Box Office säljer biljetter grundat på att du skall kunna se fotbollsmatchen oavsett vilken dag och tid matchen spelas. Vi rekommenderar därför att du är på plats lördag till tisdag för en helgmatch, och tisdag till fredag för en veckomatch. Innebär en ändring i spelschemat att det tillkommer omboknings- eller avbokningskostnader för t ex transport, logi, evenemangsbiljett mm står kunden för detta och ingen återbetalning görs.

Anledningen till rekommendationerna är att TV-bolagen, myndigheterna eller klubbarna, kan flytta vissa matcher med kort varsel. Lagens avancemang i olika nationella och internationella cuper påverkar också spelschemat. Om du bortser från vår rekommendation och därmed missar en match pga ändrad dag/tid så tar Box Office inget ansvar för detta.

Skulle den inbokade matchen flyttas helt utanför ovan nämnda dagar återbetalas priset för fotbollsbiljetten i de fall Box Office får biljetten återbetalad från leverantören.
Har du bokat ett paket med matchbiljett och hotell så återbetalas alltid hela paketet enligt paketreselagen, när matchen flyttas utanför ovan nämnda dagar.
Biljetten är en värdehandling och måste bevaras av kund och återlämnas för att ersättning eventuellt ska kunna utgå vid flyttat/inställt/avbrutet evenemang.

3. Placering på arenan
Vi garanterar placering inom valt prissegment, däremot kan vi aldrig garantera en exakt plats på läktaren. Din placering på läktaren är bland hemmafansen, och du får inte heja på motståndarlaget eller bära motståndarlagets färger.  I Italien betraktas alla sektioner (utom den som är helt avsedd för motsåndarlagets supporters) vara neutala. Supporters för båda lagen kan förekomma, även om de vanligtvis fylls av hemmalagets supporters.
På VM-kval match Italien - Sverige kommer placeringen vara bland Italiens fans.
Vid beställning av fyra biljetter eller fler förekommer det i extremt sällsynta fall att sällskapet delas upp. Ni kommer dock aldrig att få singelplatser.

4. Fotbollspriser
Det pris som är tryckt på fotbollsbiljetterna är det pris som gäller för dem som är medlem i klubben, dvs medlemmar som har biljett till varje hemmamatch under hela säsongen, och är väsentligt mycket lägre än Box Office inköpspris för dessa biljetter.
Priset du betalar till oss på Box Office inkluderar vårt bokningsarvode samt den avgift vår agent i Italien tar för att förmedla biljetterna.

5. Fotbollspaket
Vi erbjuder hotellpaket med enkelrum/dubbelrum och fotbollsbiljett till vald match. Du väljer själv boendealternativ bland  hotellen som ingår i paketen när du bokar fotbollsbiljetten.
I sällsynta fall kan hotellet ändras efter att beställningen blivit bekräftad, om det mot förmodan skulle ske så återkommer vi till dig och bekräftar ett annat likvärdigt hotell.
Bokar du ett paket med matchbiljett och hotell så omfattas du av paketreselagen som ger dig ett utökat skydd vid ändrade/inställda matcher.
En lokal skatt om 4 euro per person och natt ut tas ut av samtliga turister över 16 år som bor på hotell i Milano/Rom. Denna betalas vid utcheckning direkt till hotellet och ingår ej i priset du betalar till Box Office.

6. Information om leverans av fotbollsbiljetterna

 • Fotbollsbiljetterna levereras till ditt hotell dagen före match.
  Avgiften för hotelleveransen är inkluderad i biljettpriset, men vid leverans till hotell som ligger utanför city tillkommer en extra avgift.

Om du endast bokar fotbollsbiljett så lämnar du kontaktuppgifter till ditt hotell vid bokningstillfället (dessa kan du återkomma med om du inte har dem redo).
Vissa hotell tar inte emot försändelser av säkerhetsskäl och det är ditt ansvar att se till att hotellet har en 24-timmars reception som tar emot biljetterna, samt se till att hotellet och biljetterna är bokade i samma namn. Du kan också välja att få biljetterna levererade till något av de hotell som ingår i Box Office fotbollspaket, utan kostnad.

I sällsynta fall får du en voucher levererad till ditt hotell istället för fotbollsbiljetten. I dessa fall skall denna voucher bytas ut mot originalbiljetter på arenan före matchstart, mot uppvisande av voucher och pass. All information om detta står på den voucher du får på hotellet.

7. Passuppgifter
Det italienska fotbollsförbundet kan kräva namn, födelsedata och nationalitet på samtliga besökare och kan i vissa fall även kräva en kopia på ditt pass. Vi meddelar dig om fotbollsklubben kräver detta för din bokade match. Arrangörerna kan även kräva att få se pass vid entré på stadion. Vi rekommenderar att ni alltid tar med er pass för att uppvisa vid entré på stadion.

8. Box Office ansvar
Eftersom Box Office säljer biljetter till en fotbollsmatch och inte till en specifik spelare i laget, återbetalas inte biljetterna om spelaren ej spelar i matchen eller om spelaren bytt fotbollsklubb.
Box Office är inte ansvarig för brister, ändringar, uppskjutna eller inställda matcher pga force majeure eller force majeure-liknande händelser, dvs händelser som arrangören vid avtalets ingående inte har haft möjlighet att förutse, avstyra eller avvärja (t ex avtalsbrott, avtalsstridiga strejker, väderlek m m). Box Office är inte heller ansvarig för beslut fattade av klubben, TV-kanaler eller myndigheter som leder till brister eller ändringar samt uppskjutna eller inställda matcher. Detta inkluderar då klubben/myndigheter i sällsynta fall tar beslut att matchen ska spelas för tomma läktare och/eller endast för medlemmar i klubben. Har du bokat ett paket med matchbiljett och hotell så omfattas du av paketreselagen som ger dig ett utökat skydd vid ändrade/inställda matcher.

 

Fotboll i Tyskland

Följande punkter skall du ta del av innan du beställer dina fotbollsbiljetter:

1. Bindande beställningar
Alla beställningar är 100 % bindande och kan inte avbokas, ombokas, återsäljas eller lämnas tillbaka.

2. Matchdagar och -tider
Om matchdag inte är fastställd, finns inget klockslag för matchen utskriven på vår hemsida.

Matchdatum och matchtider fastställs omkring 4 till 6 veckor innan matchdag.

 • Helgmatch: Spelas fredag, lördag eller söndag.
 • Veckomatch: Spelas tisdag eller onsdag.

Det är kundens ansvar att kontrollera fastställd matchdag och -tid innan avresa, på respektive lags hemsida – Box Office meddelar inte detta.

Box Office säljer biljetter grundat på att du skall kunna se fotbollsmatchen oavsett vilken dag och tid matchen spelas. Vi rekommenderar att du är på plats fredag till måndag för en helgmatch, och tisdag till torsdag för en veckomatch.
Innebär en ändring i spelschemat att det tillkommer omboknings- eller avbokningskostnader för t ex transport, logi, evenemangsbiljett mm står kunden för detta och ingen återbetalning görs.

Anledningen till rekommendationerna är att TV-bolagen, myndigheterna eller klubbarna, kan flytta vissa matcher med kort varsel. Lagens avancemang i olika nationella och internationella cuper påverkar också spelschemat. Om du bortser från vår rekommendation och därmed missar en match pga ändrad dag/tid så tar Box Office inget ansvar för detta.

3. Placering på arenan
Vi garanterar placering inom valt prissegment, däremot kan vi aldrig garantera en exakt plats på läktaren. Din placering på läktaren är oftast bland hemmafansen, och du får inte heja på motståndarlaget eller bära motståndarlagets färger. Ditt sällskap sitter minst 2+2 eller 2+1.

4. Fotbollspriser
Det pris som är tryckt på fotbollsbiljetterna är det pris som gäller för de som är medlemmar i klubben, dvs medlemmar som har biljett till varje hemmamatch under hela säsongen. Det gör att priset utskrivet på biljetten är lägre än Box Office inköpspris för dessa biljetter.
Priset du betalar till Box Office inkluderar vårt bokningsarvode samt den avgift vår officiella agent i Tyskland tar för att förmedla biljetterna.

5. Information om leverans av fotbollsbiljetterna
Fotbollsbiljetterna levereras generellt till ditt hotell, och detta dagen före match, innan kl 22:00.
Exakt information om hur du erhåller dina biljetter står på den voucher du får av oss per e-post efter bokning och betalning.

Kontaktuppgifter till hotellet lämnar du vid bokningstillfället (dessa kan du återkomma med om du inte har dem redo). Vissa hotell tar av säkerhetsskäl inte emot försändelser – det är ditt ansvar att se till att hotellet har en 24-timmars reception som tar emot biljetterna, samt att hotellet och biljetterna är bokade i samma namn.

I de fall biljetterna hinner komma från Tyskland till Sverige blir du meddelad detta.

6. Box Office ansvar
Box Office är inte ansvarig för brister, ändringar, uppskjutna eller inställda matcher pga force majeure eller force majeure-liknande händelser, dvs händelser som arrangören vid avtalets ingående inte har haft möjlighet att förutse, avstyra eller avvärja (t ex avtalsbrott, avtalsstridiga strejker, väderlek m m). Box Office är inte heller ansvarig för beslut fattade av klubben, TV-kanaler eller myndigheter som leder till brister eller ändringar samt uppskjutna eller inställda matcher.

 

Fotboll i USA

Fotboll i USA Grunden för Box Office fotbollsvillkor gäller matchbiljetter bokade utan hotell på Box Office.

Följande punkter skall du ta del av innan du beställer dina fotbollsbiljetter:

1. Bindande beställningar
Alla beställningar är 100 % bindande och kan inte avbokas, ombokas, återsäljas eller lämnas tillbaka.

2. Matchdagar och –tider och spelare
Matcherna spelas på bokat datum och tid på angiven arena.
Eftersom Box Office säljer biljetter till en fotbollsmatch och inte till en specifik spelare i laget, återbetalas inte biljetterna om spelaren ej spelar i matchen eller om spelaren bytt fotbollsklubb.

3. Placering på arenan
Vi garanterar placering inom valt prissegment, däremot kan vi aldrig garantera en exakt plats på läktaren. Din placering på läktaren är oftast bland hemmafansen (du får inte heja på motståndarlaget eller bära deras färger). Placering av ditt bokade sällskap blir enligt följande: Man sitter minst 2+2 tillsammans, om man är 3 stycken så sitter man 3 tillsammans, om man är 5 stycken så sitter man 2+3.

4. Fotbollspriser
Det pris som är tryckt på fotbollsbiljetterna är det pris som gäller för de som är medlemmar i klubben, dvs medlemmar som har biljett till varje hemmamatch under hela säsongen. Det gör att priset utskrivet på biljetten är lägre än Box Office inköpspris för dessa biljetter. Biljetterna släpps under våren/sommaren för hela nästa säsong på en gång. Varje år reserverar vi biljetter till varje match för den kommande säsongen, och då till ett pris som är väsentligt högre än tryckt biljettpris. Priset du betalar till Box Office inkluderar vårt bokningsarvode samt den avgift vår officiella agent tar för att förmedla biljetterna.

5. Information om leverans av fotbollsbiljetterna
Biljetterna levereras på email till dig direkt från vår leverantör. Biljetterna skickas 24-48 timmar innan det att matchen spelas och de kommer som E-tickets eller mobilbiljetter. Vid e-tickets skall dessa skrivas ut och tas med till matchen.

För resebyråer: Biljetterna skickas direkt till kundens email från vår leverantör. Vänligen förse Box Office med kundens mobilnummer + emailadress genom att svara på ditt bekräftelsemail.

6. Box Office ansvar
Box Office är inte ansvarig för brister, ändringar, uppskjutna eller inställda matcher pga force majeure eller force majeure-liknande händelser, dvs händelser som arrangören vid avtalets ingående inte har haft möjlighet att förutse, avstyra eller avvärja (t ex avtalsbrott, avtalsstridiga strejker, väderlek m m). Box Office är inte heller ansvarig för beslut fattade av klubben, TV-kanaler eller myndigheter som leder till brister eller ändringar samt uppskjutna eller inställda matcher.