Harry Potter upplevelser i London - planera ditt besök med Box Office

Harry Potter-upplevelser i London

Harry Potter Warner Bros Studio London har sedan dörrarna öppnades i mars 2012 varit en av London mest populära attraktioner. Det som gör besöket så speciellt är att allt som visas har använts för att göra hela eller delar av hela filmserien. Alla uppsättningar, rekvisita och kostymer är äkta och visar den otroliga detaljrikedomen i det fantastiska hantverket som varit med att skapa de populära filmerna. 

Vid många av årets högtider smyckas turen om så även om du varit här en gång innan kan du få en ny unik upplevelse. Håll koll på vad som händer under året så du inte missar att boka dina biljetter i tid. Under speciella högtider som Halloween och julen tar biljetterna fort slut.

I kärlekens tecken - Valentines day!

Från den 14 till den 16 februari kan alla ”Alla hjärtans-par” uppleva en romantisk middag på en verklig magisk plats, i den stora salen.

Konstavdelningen – Introducing the art department

Från den 14 till den 24 februari kommer man visa mycket av de hantverk och den tekniken som filmskaparna använde. Här visas allt från hur Harrys trollstav till Daily Prophet och Gringott´s skatt skapades och kom till liv i filmerna. Filmskaparna avslöjar också hur alla tusentals trollstavar skapades för hand.

En hyllning till huset Slytherin – A celebration of Slytherin

Från den 3 april till 6 september kommer man lyfta huset Slytherin, huset känt för sin ambition, sin list och sina kopplingar till mörk magi. För första gången någonsin kommer besökare att välkomnas till den stora hallen pyntat för att fira Slytherin-segern i House Cup, komplett med en stor fest och originalbanners från filmserien upphängd från det förtrollade taket.

Under hela turen kommer besökare att upptäcka hemligheter bakom kostymerna och rekvisita som tillhör de mest olyckliga Hogwarts-huset. Håll dina stavar redo, fler detaljer är att följa…

celebration-slytherin.jpgslytherin-costumes.jpg

Mörk magi – Master the dark arts

Under Halloween, 25 september till 8 november återvänder den mörka magin till Hogwarts.

Taket i den stora salen kommer då vara dekorerat med över 100 svävande pumpor såväl som en Halloween-fest av klubbor och röda äpplen som dekorerar de långa borden. Besökarna kommer uppmuntras att prova sina trollstavskunskaper mot dödsätarna i en duell.

Death-Eater-Mask.jpgharry_potter_london_studio.jpg

Hogwarts under julen – Upplev julen i magikernas värld

I perioden 14 november till 17 januari återvänder snön till Hogwarts. Den festliga omvandlingen börjar i den stora salen, som kommer smyckas med julgranar täckta av julgranskulor och flygande häxor. De långa borden kommer vara klädda som de var under julen på Hogwarts, komplett med julpudding omgiven av riktiga lågor. Scenen kommer vara dekorerad som den var under Yule-balen som man fick se i filmen Harry Potter och den flammande bägaren. Man får se hur filmskaparna skapade snö som aldrig smälte och eldar utan eld. Ett besök under julen är en magisk upplevelse.

Hogwarts-castle-snow-480x480.jpghogwarts-in-the-snow--jumpers.jpghogwarts-in-the-snow.jpg

Mer Harry Potter-magi i London

Du kan göra väldigt mycket mer i Harrys fotspår än att besöka Warner Bros Studio Tour.

Gå en guidad promenad till filminspelningsplatserna i London. Guiden tar med dig på en rundtur och visar platserna där flera scener i filmerna spelades in.

Nu också Harry på teaterscenen – Harry Potter and the cursed child!

Vad händer efter filmerna? Handlingen i denna pjäs utspelar sig när Harry blivit äldre och har egen familj. Harry arbetar på magiministeriet och är far till tre barn. Oavsett om du är ett fan av Harry Potter eller ny för denna karaktär, kommer denna spännande föreställning att lämna dig helt trollbunden.

Än så länge kan du boka biljetter till föreställningen i New York men snart öppnar vi även till att kunna köpa biljetter till London.