Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan
 • Tar ni en avgift för att beställa biljetter?

  Alla våra biljettpriser inkluderar ett arvode, men det gör nödvändigtvis inte våra biljettpriser högre än priserna för samma biljett hos andra återförsäljare eller direkt hos teatern/arenan. Vi får ofta bra rabatter från våra leverantörer, då vi enbart säljer biljetter till kunder boende i Norden samt säljer stora volymer av biljetter.

  Andra gånger kostar biljetterna det samma som på arenan, och i vissa fall kostar biljetterna mer än om du köper direkt på arenan.

  Priser för fotbollsbiljetter: Det pris som är tryckt på fotbollsbiljetterna är det pris som gäller för de som är medlemmar i klubben, dvs medlemmar som har biljett till varje hemmamatch under hela säsongen. Det gör att priset utskrivet på biljetten är lägre än vårt inköpspris för dessa biljetter. Inför varje fotbollssäsong reserverar vi biljetter till varje match för den kommande säsongen, och då till ett pris som är väsentligt högre än tryckt biljettpris. Priset du betalar till Box Office inkluderar vårt bokningsarvode samt den avgift vår officiella agent tar för att förmedla biljetterna.

  Varje dag uppdateras valutakurserna, vilket betyder att priserna då kan ändras.

  Önskar ni boka biljetter på telefon tar vi inte någon extra avgift för det.