Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Om Box Office

Affärsidé
Box Office vill göra det enkelt för privatpersoner och resebyråer att få information och tillgång till evenemangsbiljetter i hela världen.

Kundservice och försäljning
Box Office kundservice servar privatpersoner och resebyråer med information och bokningsmöjlighet till evenemang i utlandet. Box Office är Sveriges i särklass största agent på att sälja biljetter till evenemang i London, New York, Paris, Prag, Wien, Barcelona m.fl.

Verksamhet i Sverige, Norge och Danmark
Box Office i Sverige, Ticket Service i Norge och ARTE Udland i Danmark är i respektive land erfarna och väletablerade aktörer för vidareförsäljning av biljetter till internationella evenemang. De tre varumärkenas affärsidé är att göra det enkelt för både privatpersoner och resebyråer att boka evenemangsbiljetter över hela världen.

Därför bokar du biljetter hos Box Office
Spara tid och pengar genom att boka evenemangsbiljetter hos oss. Boka innan du reser så att du vet att du får uppleva det du vill och inte riskerar att bli utan biljetter. Känn dig säker - vi arbetar bara med auktoriserade biljettleverantörer som är pålitliga och ger bra service.

Prisvärda officiella biljetter
Box Office är auktoriserad återförsäljare av evenemangsbiljetter. Vi arbetar med leverantörer som garanterar oss god tillgänglighet av biljetter och bra platser till toppevenemangen. Dessutom får vi rabatter som ofta gör våra biljetter billigare än de du köper på plats, ett bra exempel är biljetter till Londons musikaler där vi alltid har specialpriser. Eftersom biljetter och bra platser till de riktigt attraktiva musikalerna, fotbollsmatcherna och konserterna snabbt tar slut, förhandsbokar vi biljetter långt i förväg. Allt sammantaget gör att vi alltid kan erbjuda bra platser till konkurrenskraftiga priser för bokning på vår hemsida.

Smidig direktbokning – biljetter direkt
Snabbt och smidigt bokar du biljetterna direkt på vår hemsida. De flesta biljetterna är bokningsbara direkt, bara ett fåtal är på förfrågan. Det betyder att du inte behöver vänta på svar - du vet direkt när du bokat att du verkligen har dina biljetter.

Tryggt företag och inga dolda avgifter
Box Office är en del av Resia Travel Group och har därmed högt ställda resegarantier och en god ekonomi. En del av tryggheten är också att Box Office inte tar ut några dolda avgifter. Våra biljettpriser inkluderar även eventuella lokala skatter och avgifter

Våra ägare
Box Office ägs av Resia AB, som med drygt 30 procent av totalmarknaden av resebyråförsålda charter- och paketresor och marknadens ledande erbjudande inom affärsresor är en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår Resia semester, Resia företagBengt-Martins AB samt varumärkena Resfeber Grupp & Konferens, Cruise Market, Hyttespecialisten och Bengt-Martins-Hurtigruten.

Resia Travel Group omsätter cirka fyra miljarder kronor och har drygt 500 medarbetare med huvudkontor i Göteborg.
Om du är intresserad av att jobba med oss kan du läsa mer om det här.

Styrelsens säte
Resia
Västra Götalands Kommun /Göteborg
Organisationsnummer: 556164-4260
VAT reg nummer: SE556164426001

Postadress
Box Office - Resia Travel Group
Resia AB
Box 1114, Kruthusgatan 17
405 23 Göteborg, Sweden

HÄR BOKAR DU DINA BILJETTER! VÄLKOMMEN!