Om Box Office

Om Box Office

Affärsidé
Box Office vill göra det enkelt för privatpersoner och resebyråer att få information och tillgång till evenemangsbiljetter i hela världen.

Affärsidé
Box Office vill göra det enkelt för privatpersoner och resebyråer att få information och tillgång till evenemangsbiljetter i hela världen.

Kundservice och försäljning
Box Office kundservice servar privatpersoner och resebyråer med information och bokningsmöjlighet till evenemang i utlandet. Box Office är Sveriges i särklass största agent på att sälja biljetter till evenemang i London, New York, Paris, Prag, Wien, Barcelona m.fl.

Verksamhet i Sverige, Norge och Danmark
Box Office i Sverige, Ticket Service i Norge och ARTE Udland i Danmark är i respektive land erfarna och väletablerade aktörer för vidareförsäljning av biljetter till internationella evenemang. De tre varumärkenas affärsidé är att göra det enkelt för både privatpersoner och resebyråer att boka evenemangsbiljetter över hela världen.

Därför bokar du biljetter hos Box Office
Spara tid och pengar genom att boka evenemangsbiljetter hos oss. Boka innan du reser så att du vet att du får uppleva det du vill och inte riskerar att bli utan biljetter. Känn dig säker - vi arbetar bara med auktoriserade biljettleverantörer som är pålitliga och ger bra service.

Prisvärda officiella biljetter
Box Office är auktoriserad återförsäljare av evenemangsbiljetter. Vi arbetar med leverantörer som garanterar oss god tillgänglighet av biljetter och bra platser till toppevenemangen. Dessutom får vi rabatter som ofta gör våra biljetter billigare än de du köper på plats, ett bra exempel är biljetter till Londons musikaler där vi alltid har specialpriser. Eftersom biljetter och bra platser till de riktigt attraktiva musikalerna, fotbollsmatcherna och konserterna snabbt tar slut, förhandsbokar vi biljetter långt i förväg. Allt sammantaget gör att vi alltid kan erbjuda bra platser till konkurrenskraftiga priser för bokning på vår hemsida.

Smidig direktbokning – biljetter direkt
Snabbt och smidigt bokar du biljetterna direkt på vår hemsida. De flesta biljetterna är bokningsbara direkt, bara ett fåtal är på förfrågan. Det betyder att du inte behöver vänta på svar - du vet direkt när du bokat att du verkligen har dina biljetter.

Tryggt företag och inga dolda avgifter
Box Office är en del av Connection Ticketing Group och har därmed högt ställda resegarantier och en god ekonomi. En del av tryggheten är också att Box Office inte tar ut några dolda avgifter. Våra biljettpriser inkluderar även eventuella lokala skatter och avgifter

Våra ägare
Box Office ägs av Connection Ticketing Limited.

Styrelsens säte
Connection Ticketing Limited
Inniscarra, Main Street
Rathcoole, CO, Dublin
Organisationsnummer: 683420
VAT reg nummer: Kommande

Postadress
Box Office - Connection Ticketing Limited
Inniscarra, Main Street
Rathcoole, CO
Dublin, Ireland, D24 E029

HÄR BOKAR DU DINA BILJETTER! VÄLKOMMEN!