Biljetter till musikalen SIX i London | Box Office

SIX the Musical i London

Vaudeville Theatre - LON

Biljetter till musikalen SIX

FRÅNSKILDA – HALSHUGGNA – LIVE!

Från Tudor-drottningar till pop-prinsessor tar de sex fruarna till Henry VIII tag i mikrofonen för att berätta sina berättelser. Här remixas 500 år av... mere

hurtige fakta

  • datoer
  • plats Vaudeville Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

OM FÖRESTÄLLNINGEN

FRÅNSKILDA – HALSHUGGNA – LIVE!

Från Tudor-drottningar till pop-prinsessor tar de sex fruarna till Henry VIII tag i mikrofonen för att berätta sina berättelser. Här remixas 500 år av historisk hjärtesorg i en 75-minuter lång show full av 2000-talets girl-power! Dessa drottningar må ha "gröna" ärmar men deras läppstift är upproriskt rött!

Henrys sex drottningar, Aragon, Boleyn, Seymour, Cleves, Howard och Parr återvänder här med en annan sida av den brittiska historien – deras historia. Drottningarna turas om att sjunga och berätta just sin historia för att se vem av dem som plågades mest av Henry och därmed borde få vara gruppens huvudsångare.

Denna härliga blandning av musikal och konsert, av historia och popmusik, av drottningar och power-tjejer har skapats av Toby Marlow och Lucy Moss och gjort stor succé runtom i Storbritannien. Nu flyttar drottningarna SIX in på Vaudeville Theatre i London.

VIKTIG INFORMATION!

Generella föreställningstider för SIX the Musical:
Måndag: Ingen föreställning
Tisdag: Kl 20:00
Onsdag: Kl 20:00
Torsdag: Kl 17:30 och 20:30
Fredag: Kl 20:00
Lördag: Kl 16:00 och 20:00
Söndag: Kl 16:00 och 19:00