Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.SumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}}:-
Till kassan

Musikaler London

Ett besök i London är inte komplett utan en musikalföreställning. På en mängd musikaler kan vi erbjuda biljetter till specialpris – ett pris som du enbart kan få om du köper biljetterna innan du reser till London. Se The Phantom of the Opera, Thriller Live och Aladdin m fl till specialpris. Så säkra dina biljetter till musikalen hos oss innan du åker! Hos Box Office fixar du enkelt, tryggt och smidigt musikalbiljetter till de heta musikalscenerna i London. Hitta inspiration och välj mellan olika musikaler. Välj… Läs mer

Inga träffar

Musikaler London

Ett besök i London är inte komplett utan en musikalföreställning. På en mängd musikaler kan vi erbjuda biljetter till specialpris – ett pris som du enbart kan få om du köper biljetterna innan du reser till London. Se The Phantom of the Opera, Thriller Live och Aladdin m fl till specialpris. Så säkra dina biljetter till musikalen hos oss innan du åker! Hos Box Office fixar du enkelt, tryggt och smidigt musikalbiljetter till de heta musikalscenerna i London. Hitta inspiration och välj mellan olika musikaler. Välj mellan klassiker som The Phantom of the Opera, moderna klassiker som ABBAs Mamma Mia! eller de allra senaste kritikerrosade succéerna i West End. Här finns något för alla: familjen, singeln, paren, barnen och dig som vill hylla dina idoler. Boka dina biljetter idag!

West End i London är egentligen ett område i London men man benämnde ofta Londons teater område med namnet West End. Det finns över 35 olika teatrar som ligger mellan The Strand i söder, Oxford Street i norr, Regent Street i väster och Kingsway i öster. Några av de mest berömda gatorna är Drury Lane, Shaftesbury Avenue och The Strand. Här ligger teatrarna tätt och strax innan föreställningen startar på kvällen, ofta är mellan kl 19 och 20, är det fullt av rörelse med köer som slingrar sig. Planerar man att äta middag före, är det ett bra tips att boka bord.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista