Mulan Rouge på Vaults i London

Mulan Rouge i London

The Vaults Theatre - LON

Bohemer, ni är härmed inbjudna till århundradets show! I år har hjärtat av The Vaults omvandlats till det ökända Mulan Rouge, en skandalös tillflyktsort för dans och oanständiga nöjen.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-03-30 - 2022-08-28
  • plats The Vaults Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

Bohemer, ni är härmed inbjudna till århundradets show! Lämna ditt könstillhörighet vid dörren, annars riskerar du att vanära oss alla. I år har hjärtat av The Vaults omvandlats till det ökända Mulan Rouge, en skandalös tillflyktsort för dans och oanständiga nöjen. The Vaults, med ShayShay har tagit den underbara världen från Disneys Mulan och Baz Luhrmanns Moulin Rouge och skakat ihop en drag-tastisk parodi - där komedi, fars och fest har smält samman. Den här kabaren av fantastiska kungar och drottningar tar dig med på resan där Mulan upptäcker sig själv, och var kan vara bättre att göra detta än på Mulan Rouge! Mulan måste klä ut sig till man för att gå med i krigsförberedelserna då hunnerna planerar att attackera, men när deras regemente befäster det glittrande Mulan Rouge så inser de att de är omringade av glitter, glamour och go-go girls. Så grabba tag i alla dina soulsystrar (lemme hear y’all flow sistas) och bege dig ner till det flammande Paris för en brinnande het, drag-tastisk kväll. Där nere är verkligen diamanter en tjejs bästa vän. Med en fest och cocktails som passar den gröna älvan så kan vi lova att du får uppleva en galaföreställning “as mysterious as the dark side of the moon”. So let’s get down to busy-ness!

 

Showinformation: 

Du kan boka från 17/5-2022 till 28/8-2022. Showen pågår i 3 timmar.

Var god notera: Vissa delar av middagen kommer serveras som en buffé, och du kommer således dela med andra gäster. Du kan hitta mer information i ditt bekräftelsemail.

Platsinformation: Vaults

Närmaste tunnelbanestation: Waterloo (Northern, Bakerloo, Jubilee lines)

Lämna stationen via Exit 1. Sväng höger in på Station Road Approach och gå på höger sida. Gå till slutet av gatan och ner för den första trappan. Sväng höger vid slutet av trappan och sen har du ingången 10 m fram på höger sida.

Närmaste tågstation: Waterloo