Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sevärdheter i Bryssel

Centrala Bryssel ligger prydligt innanför ett tydligt avgränsat område som kallas Pentagonen. Nuförtiden markeras gränsen av den trafikerade ringleden Petite Ceinture. Vägen följer den nio kilometer långa gamla stadsmuren, som uppfördes på 1300-talet. Du ser inte många spår kvar av muren, men en gammal stadsport, Porte de Hal, står ännu kvar och ger en uppfattning om hur kraftiga befästningarna måste ha varit. Större delen av Bryssels historiska kvarter ligger innanför de här gränserna, såväl kontorskvarteren och de… Läs mer

Inga träffar

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sevärdheter i Bryssel

Centrala Bryssel ligger prydligt innanför ett tydligt avgränsat område som kallas Pentagonen. Nuförtiden markeras gränsen av den trafikerade ringleden Petite Ceinture. Vägen följer den nio kilometer långa gamla stadsmuren, som uppfördes på 1300-talet. Du ser inte många spår kvar av muren, men en gammal stadsport, Porte de Hal, står ännu kvar och ger en uppfattning om hur kraftiga befästningarna måste ha varit. Större delen av Bryssels historiska kvarter ligger innanför de här gränserna, såväl kontorskvarteren och de folkliga kvarteren i Nedre staden som den burgna Övre staden, där bland annat kungliga slottet ligger. Som en följd av detta är Bryssel en väldigt kompakt stad, och man kan promenera från den ena sidan av ”pentagonen” till den andra på en halvtimme.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista