Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sevärdheter i Nice

I Nice behöver du aldrig ha tråkigt! Här kan du blanda sol-och-bad-semestern med sightseeing, historia och kultur. Ett perfekt sätt att börja utforska staden är med en Hop-on Hop-off sightseeingbuss. Upplev staden i din egen takt och se allt vad den har att erbjuda. Se den gamla stadsdelen Vielle Ville och all dess historiska arkitektur. I staden finns mängder av museer, historiska byggnader och monument. Alla platser värda att besöka Fördjupa dig i konsten, kulturen och historian. Vill du koppla av? Här finns många områden perfekta att ströva omkring i och ta det… Läs mer

Inga träffar

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sevärdheter i Nice

I Nice behöver du aldrig ha tråkigt! Här kan du blanda sol-och-bad-semestern med sightseeing, historia och kultur. Ett perfekt sätt att börja utforska staden är med en Hop-on Hop-off sightseeingbuss. Upplev staden i din egen takt och se allt vad den har att erbjuda. Se den gamla stadsdelen Vielle Ville och all dess historiska arkitektur. I staden finns mängder av museer, historiska byggnader och monument. Alla platser värda att besöka Fördjupa dig i konsten, kulturen och historian. Vill du koppla av? Här finns många områden perfekta att ströva omkring i och ta det lugnt. Njut av promenader längs den blåa vattnet eller i stadens härliga grönområden. Missa inte heller den 7 kilometer långa strandpromenaden, Promenades des Anglais dit besökare från hela världen kommer varje år för att njuta av den franska lyxen som Nice erbjuder.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista