Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeingturer i Paris

- Undvik köande
- Säkra din plats
- Eftertraktade sightseeingturer
- Live guide eller audioguide – du väljer
- Smidig biljettleverans – biljetten på email

Upptäck Paris och dess sevärdheter – vackert dag likväl som kväll. Hos oss på Box Office bokar du dina biljetter till sightseeingturer inom Paris. Här finns något för alla smaker. Häng med på en heldagstur där du får… Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeingturer i Paris

- Undvik köande
- Säkra din plats
- Eftertraktade sightseeingturer
- Live guide eller audioguide – du väljer
- Smidig biljettleverans – biljetten på email

Upptäck Paris och dess sevärdheter – vackert dag likväl som kväll. Hos oss på Box Office bokar du dina biljetter till sightseeingturer inom Paris. Här finns något för alla smaker. Häng med på en heldagstur där du får uppleva både Louvren och Notre-Dame och dessutom äta lunch i Eiffeltornet. Se Paris i egen takt med en Hop-on-Hop-off-buss, strosa runt i Montmartre eller i Paris' hemliga passager, kika upp i Eiffeltornet eller upptäck det historiska Paris med Notre-Dame. Vill du uppleva det upplysta Paris på kvällen, har vi flera alternativ. Åk på en spännande busstur och få guidning i hörlurar, eller åk på en magisk tur på Seine och beundra den glittrande staden. Möjligheterna är oändliga. Box Office har biljetterna. Boka nu och säkra din plats på eftertraktade turer.

SE ALLA SEVÄRDHETER I PARIS

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista