Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing och turistattraktioner i Amsterdam

Den populära staden Amsterdam bjuder på mängder av pittoreska kanaler och broar, mysiga restauranger och fina museum. Njut också av vackra blomstermarknaden Keukenhof. Amsterdam är en stor stad, men här råder en trevlig småstadsatmosfär. Ta dig enkelt runt och se de stora sevärdheterna med en Hop-on Hop-off buss eller se staden från vattnet med en Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing och turistattraktioner i Amsterdam

Den populära staden Amsterdam bjuder på mängder av pittoreska kanaler och broar, mysiga restauranger och fina museum. Njut också av vackra blomstermarknaden Keukenhof. Amsterdam är en stor stad, men här råder en trevlig småstadsatmosfär. Ta dig enkelt runt och se de stora sevärdheterna med en Hop-on Hop-off buss eller se staden från vattnet med en 1 timmers båttur.
Boka inträdesbiljetter till nationalmuseet Rijkmuseum eller lär dig mer hur man brygger öl på Heineken Experience. Mingla med kändisar på Madame Tussauds, eller lär dig den mörka, hemska historien på Amsterdam Dungeon. Vet du inte vad du ska välja köp då ett Amsterdam Holland Pass där förutom massor av rabatter ingår inträdesbiljetter till olika attraktioner.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista