Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing och turistattraktioner i Aten

Välkommen till Greklands huvudstad, Aten.
Aten är en stad full av intressant historia blandat med nutidens moderna shoppingstråk och musikklubbar. Ett måste när du besöker Aten är att se Akropolis. Tänk att dessa byggnader byggdes redan 400 år f.Kr. Med ett Athens iVenture Card eller Athens Museum Pass kommer du före i de långa köerna och kan komma igång och uppleva dessa fantastiska byggnader direkt. Kanske vill du fortsätta dagen och med att besöka någon av de många antika teatrar Läs mer

Inga träffar

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing och turistattraktioner i Aten

Välkommen till Greklands huvudstad, Aten.
Aten är en stad full av intressant historia blandat med nutidens moderna shoppingstråk och musikklubbar. Ett måste när du besöker Aten är att se Akropolis. Tänk att dessa byggnader byggdes redan 400 år f.Kr. Med ett Athens iVenture Card eller Athens Museum Pass kommer du före i de långa köerna och kan komma igång och uppleva dessa fantastiska byggnader direkt. Kanske vill du fortsätta dagen och med att besöka någon av de många antika teatrar som finns här eller varför förundras över ruinerna av Zeustemplet. Det var också i Aten som de allra första olympiska spelen ägde rum 1896. Missa inte möjligheten att besöka den anrika Panathinaiko Stadion.
Vill du koppla av en stund så är Aten full av mysiga gränder att strosa i med härliga små tavernor där du kan njuta av något gott. I Aten känner man sig välkommen! I Aten är det lätt att trivas!

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista