Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing & Turistattraktioner i Barcelona

Den populära staden Barcelona lockar människor från världens alla hörn – i synnerhet kulturintresserade, festsugna, matälskare, bergsvandrare och konstfantaster. Vill du upptäcka staden på egen hand köp då ett Barcelona Card som ger dig fria resor med kollektivtrafiken och fritt inträde till 16 museum. Är det första gången du besöker Barcelona, är en tur med en Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing & Turistattraktioner i Barcelona

Den populära staden Barcelona lockar människor från världens alla hörn – i synnerhet kulturintresserade, festsugna, matälskare, bergsvandrare och konstfantaster. Vill du upptäcka staden på egen hand köp då ett Barcelona Card som ger dig fria resor med kollektivtrafiken och fritt inträde till 16 museum. Är det första gången du besöker Barcelona, är en tur med en Hop-on Hop-off-buss ett bra sätt att få grepp om staden. Med bussen kan du hoppa av vid de attraktioner du önskar besöka, som La Sagrada Familia eller Europas största arena, Camp Nou. Tips är att köpa biljetter till dessa i förväg så du slipper lägga tid på att stå i köer.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista