Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing och turistattraktioner i Berlin

Metropolen Berlin är en dröm för dig som uppskattar konst, historia och ett myllrande kaféliv. Promenera i charmiga konstnärskvarter, shoppa i trendiga butiker och avnjut bakverk på mysiga kaféer. Staden har en spännande historia och otaliga sevärdheter som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie och Judiska museet. Förboka biljetter till en tur med Hop-on Hop-off bussarna så tar den dig runt till alla populära sevärdheter och platser. Vill du istället… Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing och turistattraktioner i Berlin

Metropolen Berlin är en dröm för dig som uppskattar konst, historia och ett myllrande kaféliv. Promenera i charmiga konstnärskvarter, shoppa i trendiga butiker och avnjut bakverk på mysiga kaféer. Staden har en spännande historia och otaliga sevärdheter som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie och Judiska museet. Förboka biljetter till en tur med Hop-on Hop-off bussarna så tar den dig runt till alla populära sevärdheter och platser. Vill du istället lära dig mycket mer, boka då dig på en guidad tur till fots där du bl.a. får se Berlinmuren, Postdamer Platz, Berliner Dom och mycket mer.
Inträdesbiljetter till stadens populära attraktioner som Madame Tussauds och Berlin Dungeon kan du förköpa här och spara värdefull tid.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista