Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing & Turistattraktioner i Dubai

I Dubai kan du uppleva lyx och flärd och massor av ”världens största”. Denna Mellanösterns ”Sin City” är mästare på att slå rekord. Här finns världens högsta skyskrapa, Burj Khalifa, världens största köpcentrum, Dubai Mall med världens största koreograferade fontän utanför och en konstgjord ö formad som en palm, Palm Jumeirah. I Dubai kan du spendera dagen på stranden i gassande sol, åka skidor på eftermiddagen och sedan äta middag i öknen efter en tur på kamelryggen. Här finns allt och lite till. Förköp dina sightseeingbiljetter och smarta turistkort hos oss på Box Office och du har staden i din hand redan när du landar –  och är redo att utforska en av världens mest spännande resmål. Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing & Turistattraktioner i Dubai

I Dubai kan du uppleva lyx och flärd och massor av ”världens största”. Denna Mellanösterns ”Sin City” är mästare på att slå rekord. Här finns världens högsta skyskrapa, Burj Khalifa, världens största köpcentrum, Dubai Mall med världens största koreograferade fontän utanför och en konstgjord ö formad som en palm, Palm Jumeirah. I Dubai kan du spendera dagen på stranden i gassande sol, åka skidor på eftermiddagen och sedan äta middag i öknen efter en tur på kamelryggen. Här finns allt och lite till. Förköp dina sightseeingbiljetter och smarta turistkort hos oss på Box Office och du har staden i din hand redan när du landar –  och är redo att utforska en av världens mest spännande resmål.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista