Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och företagsrekonstruktion

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing & Turistattraktioner i Dublin

I Dublin är det lätt att känna sig som hemma. Det vänliga folket, de mysiga pubarna och det myllrande gatulivet. Här möter det gamla det moderna. I Dublin finns det många vackra katedraler och slott, men också fina shoppingcentrum och trendiga restauranger och barer. Staden kan upptäckas på flera sett; vi tipsar om att ta en tur med Hop-on Hop-off bussarna, som är mycket smidigt och prisvärt. Hoppa av vid ett av Dublins mest besökta bryggerier Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing & Turistattraktioner i Dublin

I Dublin är det lätt att känna sig som hemma. Det vänliga folket, de mysiga pubarna och det myllrande gatulivet. Här möter det gamla det moderna. I Dublin finns det många vackra katedraler och slott, men också fina shoppingcentrum och trendiga restauranger och barer. Staden kan upptäckas på flera sett; vi tipsar om att ta en tur med Hop-on Hop-off bussarna, som är mycket smidigt och prisvärt. Hoppa av vid ett av Dublins mest besökta bryggerier Guinness Storehouse. Och har du fått nog av pubar och barer boka dig på en dagstur utanför staden och se den vackra irländska landsbygden.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista