Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing & Turistattraktioner i Florens

Den charmiga staden Florens som ligger inbäddad bland Toscanas gröna kullar. Här kan du shoppa i trendiga butiker, promenera i mysiga kvarter och hänföras av fina sevärdheter. Ett måste i Florens är konstsamlingen Uffizierna. Vi har flera turer att välja på: En guidad busstur som ger dig en panoramabild över Florens skönhet och som avslutas med en guidad tur av muséet Uffizi. Eller om du vill ha mer av det goda, kan du boka en Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing & Turistattraktioner i Florens

Den charmiga staden Florens som ligger inbäddad bland Toscanas gröna kullar. Här kan du shoppa i trendiga butiker, promenera i mysiga kvarter och hänföras av fina sevärdheter. Ett måste i Florens är konstsamlingen Uffizierna. Vi har flera turer att välja på: En guidad busstur som ger dig en panoramabild över Florens skönhet och som avslutas med en guidad tur av muséet Uffizi. Eller om du vill ha mer av det goda, kan du boka en guidad tur av både Accademia-galleriet och Uffizi. Har du redan sett staden med en Hop-on Hop-off-buss kan du istället välja inträde och guidad tur av Uffizigalleriet. När du sedan känner att du upplevt Florens skönhet har vi flera turer i Toscana att välja på, en tur till San Gimignano, Siena och Chianti eller en eftermiddagstur i Chianti-området med vinprovning.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista