Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing & Turistattraktioner i Liverpool

I Liverpool älskar man fotboll och The Beatles!
Här kan du åka med på guidad busstur med Beatles-tema, gå på Beatles-museum, uppleva The British Music Experience och så mycket mer. Det är faktiskt här, i Liverpool som det riktiga Strawberry Fields ligger! Staden älskar sin fotboll! I år är de extra stolta när Liverpool tog hem hela Champions League 2019! Besök Liverpools hemmaarena Anfield Stadium och gå på en spännande Stadium Tour! Du får t.o.m gå i spelargången och besöka lagets omklädningsrum. Helt klart värt ett besök. Liverpool är en härlig stad att besöka med sina fantastiska parker, vackra katedraler och stora musikintresse som präglar hela staden. Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing & Turistattraktioner i Liverpool

I Liverpool älskar man fotboll och The Beatles!
Här kan du åka med på guidad busstur med Beatles-tema, gå på Beatles-museum, uppleva The British Music Experience och så mycket mer. Det är faktiskt här, i Liverpool som det riktiga Strawberry Fields ligger! Staden älskar sin fotboll! I år är de extra stolta när Liverpool tog hem hela Champions League 2019! Besök Liverpools hemmaarena Anfield Stadium och gå på en spännande Stadium Tour! Du får t.o.m gå i spelargången och besöka lagets omklädningsrum. Helt klart värt ett besök. Liverpool är en härlig stad att besöka med sina fantastiska parker, vackra katedraler och stora musikintresse som präglar hela staden. Förköp dina biljetter hos oss på Box Office, säkra dina platser och ha allt klart innan resan.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista