Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing i London

London är storstadsklassikern som är svår att slå. Staden som man kan åka till året om och bara njuta av stadens puls och stämning. Förköp biljetter till de sevärdheter och attraktioner och spara tid och pengar! Vad vill du uppleva på ditt besök i London? Det är mycket populärt boka biljett till en Hop-on Hop-off buss som ger dig en överblick av staden och där du väljer själv när du vill gå av och på – transport och sightseeing i ett!. Åk på en härlig och välsmakande middagskryssning på Themsen Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing i London

London är storstadsklassikern som är svår att slå. Staden som man kan åka till året om och bara njuta av stadens puls och stämning. Förköp biljetter till de sevärdheter och attraktioner och spara tid och pengar! Vad vill du uppleva på ditt besök i London? Det är mycket populärt boka biljett till en Hop-on Hop-off buss som ger dig en överblick av staden och där du väljer själv när du vill gå av och på – transport och sightseeing i ett!. Åk på en härlig och välsmakande middagskryssning på Themsen eller ett besök på Harry Potters fantastiska värld. Att stoppa vid Madame Tussauds och London Eye är en klassiker och omtyckt. Hos oss kan du spara extra mycket pengar genom att köpa en kombo biljett till några av Londons Mest populära attraktioner: London Eye, Madame Tussauds och SEA Life London till SPECIALPRIS eller kombinationen London Eye, Madame Tussauds och London Dungeon till SPECIALPRIS. Vill du sedan se dig om utanför London kan du boka utflykter till Bath, Stonehenge, Dover, Cotswold, Stratford och mycket mer. Hos oss på Box Office hittar du allt du behöver för att upptäcka en av världens mest spännande städer – London!

Vill du uppleva ännu mer? I London har vi biljetter till musikaler, fotboll och mycket mer.
Här har vi samlat våra bästa tips att göra i London!

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista