Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing & Turistattraktioner i Milano

Modestaden Milano har det mesta för alla shoppingsugna. Galleria Vittorio Emanuele II är en av världens äldsta och vackraste shoppinggallerior. Det ligger precis intill den gotiska katedralen Duomo di Milano - Milanos största sevärdhet och världens tredje största kyrka. Både duomoen och Galleria Vittorio Emanuele ingår i den guidade stadsturen. Vill du sedan shoppa märkeskläder till låga priser följ då med på en heldag till Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing & Turistattraktioner i Milano

Modestaden Milano har det mesta för alla shoppingsugna. Galleria Vittorio Emanuele II är en av världens äldsta och vackraste shoppinggallerior. Det ligger precis intill den gotiska katedralen Duomo di Milano - Milanos största sevärdhet och världens tredje största kyrka. Både duomoen och Galleria Vittorio Emanuele ingår i den guidade stadsturen. Vill du sedan shoppa märkeskläder till låga priser följ då med på en heldag till FoxTown Outlet som ligger ca 1 timme med buss från Milano. Eller vill du flanera fritt i staden ta då en tur med en Hop-on Hop-off-buss som tar dig runt till alla populära sevärdheter.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista