Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing & Turistattraktioner i Prag

Prag är en av Europas vackraste huvudstäder med dess otroliga byggnader, enorma kyrkor, prisvärd shopping och mängder av billig öl. Med ett Prague Card får du tillgång till 50 sevärdheter och muséerm men vill du få en personlig guidning av staden ska du åka på en stadstur. Senare på kvällen kan du gå med på en ölprovning eller upplev en klassisk tjeckisk afton med mat och musik. Stannar du flera dagar, kan du också åka på flera turer utanför staden. En halvdagstur till byn Kutna Hora, eller ett besök på en böhmisk glasfabrik. Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing & Turistattraktioner i Prag

Prag är en av Europas vackraste huvudstäder med dess otroliga byggnader, enorma kyrkor, prisvärd shopping och mängder av billig öl. Med ett Prague Card får du tillgång till 50 sevärdheter och muséerm men vill du få en personlig guidning av staden ska du åka på en stadstur. Senare på kvällen kan du gå med på en ölprovning eller upplev en klassisk tjeckisk afton med mat och musik. Stannar du flera dagar, kan du också åka på flera turer utanför staden. En halvdagstur till byn Kutna Hora, eller ett besök på en böhmisk glasfabrik.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista