Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing Wien

Wien är staden som har allt och lite till. En stad som flöder av kultur och museum i världsklass.
Du kan boka en biljett som gäller på Hop-on Hop-off-bussarna där du själv väljer hur din sightseeingdag ska se ut eller så kan du följa med på en guidad tur i det historiska Wien och göra ett besök på… Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing Wien

Wien är staden som har allt och lite till. En stad som flöder av kultur och museum i världsklass.
Du kan boka en biljett som gäller på Hop-on Hop-off-bussarna där du själv väljer hur din sightseeingdag ska se ut eller så kan du följa med på en guidad tur i det historiska Wien och göra ett besök på Schönbrunn slott. Vill du dela scen med "kändisar" kan vi rekommendera ett besök på Madame Tussauds i Wien. Vill du lära dig mer om musiken i Wien kan du besöka museerna Haus der Musik och Mozarthaus.

Kan vi locka med sachertårta? På hotell Sacher, precis vid Haus der Musik, kan du avnjuta en bit sachertårta som serveras med kaffe/te samt en "Wiener Einspanner". Ta en paus från sightseeingen och vila fötterna på hotell Sacher och avnjut en bit sachertårta med dryck.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista