Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeingturer utanför Paris

- Upplev mer av Frankrike
- Alla turer utgår från Paris
- Heldagsturer och halvdagsturer
- Säkra din plats och upptäck mer
- Guidning på engelska

Här finner du biljetter till sightseeingturer utanför Paris. Åk på en busstur till områdena utanför Paris och upptäck mer av Frankrike. Unna dig en härlig dagstur som utgår från Paris! Ett perfekt avbrott från Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeingturer utanför Paris

- Upplev mer av Frankrike
- Alla turer utgår från Paris
- Heldagsturer och halvdagsturer
- Säkra din plats och upptäck mer
- Guidning på engelska

Här finner du biljetter till sightseeingturer utanför Paris. Åk på en busstur till områdena utanför Paris och upptäck mer av Frankrike. Unna dig en härlig dagstur som utgår från Paris! Ett perfekt avbrott från den pulserande storstaden och möjlighet att uppleva så mycket mer. Se det vackra slottet Versailles, Monets hem i Giverny, Normandie, Mont-Saint Michel eller Champagne-distriktet. Varför inte ta en heldag på nöjesfältet Parc Asterix eller mys i Loiredalen där du tittar på vackra, franska slott? Med en biljett från oss på Box Office finns möjlighet att upptäcka Frankrike! Smidigt och enkelt då alla turerna utgår från Paris. Alla guider talar engelska. Boka nu, säkra din plats och börja ditt äventyr i Frankrike med en spännande sightseeingtur utanför Paris.

SE ALLA SEVÄRDHETER I PARIS

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista