Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sighteeingturer utanför London

SE ALLA SEVÄRDHETER I LONDON

London – staden med allt och lite till! När du vill ta en paus från storstadsmyllret passar en sightseeingtur lite utanför London perfekt. Ta en tur och se den pittoreska byn där den välkända TV-serien Downton Abbey spelades in. Besök Windsor Castle eller strosa runt charmiga Cotswolds med sina små honungsfärgade stugor med halmtak i en av England mest natursköna områden. Passa på att se mystiska Stonehenge och besök de berömda baden i Bath. Du kan t.om ta en… Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sighteeingturer utanför London

SE ALLA SEVÄRDHETER I LONDON

London – staden med allt och lite till! När du vill ta en paus från storstadsmyllret passar en sightseeingtur lite utanför London perfekt. Ta en tur och se den pittoreska byn där den välkända TV-serien Downton Abbey spelades in. Besök Windsor Castle eller strosa runt charmiga Cotswolds med sina små honungsfärgade stugor med halmtak i en av England mest natursköna områden. Passa på att se mystiska Stonehenge och besök de berömda baden i Bath. Du kan t.om ta en avstickare och spendera dagen i Paris. Hos oss på Box Office finner du allt detta och mer. Heldagstur eller halvdagstur. Du åker i förstklassiga, bekväma bussar utrustade med både wi/fi och luftkonditionering. På de flesta turer är guiden med på turen hela tiden. Vi har flera valmöjligheter. Boka in din plats på en tur och upplev mer av vackra England.

 

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista