Union Berlin v RB Leipzig

Union Berlin v RB Leipzig

Stadion An der Alten Försterei - Union Berlin

For groups of 4 and more please do send request first 

mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-09-03 - 2023-09-03
  • plats Stadion An der Alten Försterei - Union Berlin
An der Wuhlheide 263, 12555 Berlin, Germany

Indlæser

VIKTIG INFORMATION!

Matchdatum:

Var medveten om att matchdatumet kan fastställas ganska sent - därför är det angivna datumet temporärt. För en helgmatch rekommenderar vi att du är tillgänglig från fredag till tisdag, och för en vardagsmatch från tisdag till fredag.

Biljettleverans:

E-biljett. Dina elektroniska biljetter skickas via e-post 1-2 dagar före matchen. Du måste skriva ut dessa e-biljetter eller ladda ner dem till en enhet.

Placering på arenan:

Om du beställer ett jämnt antal biljetter kommer platserna att vara i set om minst 2+2. Om du beställer ett udda antal biljetter finns det en liten chans att du får den "udda" platsen något längre bort (men vårt bokningsteam gör alltid sitt bästa för att se till att alla i gruppen kan sitta så nära varandra som möjligt).

Tillgänglighet för biljetter:

Våra biljetter är 100% garanterade. För att säkerställa god tillgång till fotbollsbiljetter har vi samarbetat direkt med klubben i många år. Inför varje säsong, liksom inför eventuella cupmatcher, reserverar vi biljetter i vår egen kvot. Detta gör att vi kan erbjuda biljetter till matcher som annars kan vara slutsålda.

BILLETTINFORMATION:

Standardkategori

  • Långsida: på Ring 2
  • Kort sida: på Ring 1 eller 2

Plats: Olympia Stadion Berlin

Leverans:

E-biljett

Biljetter levereras 2-4 dagar före matchdatum.

Viktigt:

*För UEFA MATCHBILJETTERNA UEFA-reglerna för Champions & Europa League-matcher tillåter inte försäljning av biljetter till kunder med nationalitet från bortalaget.

Alla priser är per biljett. Biljetter kan delas i par. För udda antal biljetter levererar vi 2+1 så nära varandra som möjligt. För udda antal på en rad måste vi ta ut en extra avgift på 30 % för varje biljett. *Observera att speldatumen kan ändras för att passa Champions League-åtaganden och TV-täckning. *Till exempel kan matcher som ursprungligen var planerade på en lördag flyttas till föregående fredag kväll eller söndag eftermiddag, och matcher planerade på en onsdag kan också flyttas till tisdag eller torsdag kväll. *Därför rekommenderar vi starkt att du organiserar din vistelse med tanke på dessa möjliga ändringar och ser till att du känner till det bekräftade datumet och avsparkstiden innan du reser.