Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Biljetter Europa League

Europa League är ligan där alla lag som placerade sig på 3:e och 4:e plats i respektive liga spelar. Vinnaren i Europa League får en plats i nästa säsongs Champions League. Säkra dina platser och förköp dina fotbollsbiljetter till Europa League hos oss på Box Office. När någon av de lag som vi säljer spelar i Europa League så erbjuder vi på Box Office biljetter till deras hemmamatcher. Säsongen 2018/19 erbjuder vi t ex biljetter till matcher med stora lag… Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Biljetter Europa League

Europa League är ligan där alla lag som placerade sig på 3:e och 4:e plats i respektive liga spelar. Vinnaren i Europa League får en plats i nästa säsongs Champions League. Säkra dina platser och förköp dina fotbollsbiljetter till Europa League hos oss på Box Office. När någon av de lag som vi säljer spelar i Europa League så erbjuder vi på Box Office biljetter till deras hemmamatcher. Säsongen 2018/19 erbjuder vi t ex biljetter till matcher med stora lag såsom Arsenal i England och Milan i Italien.

Hos Box Office bokar du snabbt, enkelt och tryggt. Box Office har som officiell återförsäljare sedan 1989 sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll. Vi har ett mångårigt samarbete med våra agenter och tack vare det, erbjuder vi ett brett utbud av officiella matchbiljetter. Du bokar alltid tryggt, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundservice.

Europa League är den näst största fotbollsturneringen för europeisk fotboll efter Champions League. Turneringen blev officiell i Europa under säsongen 1971/72 men då kallades tävlingen för Uefacupen. 2009/10 ändrades namnet till nuvarande Uefa Europa League. Flest titlar sedan starten 1971/72 har Sevilla och det är också Sevilla som är regerande Europa League mästare (2015/16).

Kuriosa:
Europa League har även haft en svensk vinnare. Europa League, eller UEFAcup som det då hette, är den enda europeiska cup som också vunnits av en svensk klubb. IFK Göteborg vann 1981/82 och sedan igen 1986/87.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista