Hertha BSC Berlin v SV Werder Bremen

Hertha BSC Berlin v SV Werder Bremen

Olympiastadion - Hertha BSC Berlin

Standard Category
Central Lower Longside : Block M-O / E-B
Lower Longside : Block F L A P 
Shortside : Block 1-3 / 31-41 / 12-14 / 18-23 / Q-T / J / K  

... mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-04-22
  • plats Olympiastadion - Hertha BSC Berlin
Olympischer Platz 3, 14053 Berlin, Germany

Indlæser

Matchdatum:
Var observant på att matchdatum fastställs sent – det datum som anges är preliminärt och vi ber dig hålla dig uppdaterad gällande fastställd matchdag och -tid på lagets hemsida. För en helgmatch rekommenderar vi att du är på plats fredag till måndag, och för en veckomatch tisdag till torsdag. Mer om detta, samt annan viktig information du ska ta del av innan du bokar, hittar du här i våra Fotbollsvillkor.

Biljettleverans:

  • Hotel delivery: Biljetterna levereras till ditt hotell i Berlin – kostnaden är inkluderad i det biljettpris du ser.

Hur du enklast tar dig till Olympiastadion:
Med U-Bahn tar man Linje U2. Med S-Bahn tar man linje S5 och med Buss tar man linje M49 och 218 till Flatowallee eller linje 104 till Neu-Westend.

Hertha BSC eller Hertha Berliner Sport Club är under den senaste tiden Berlins mest framgångsrika lag. Klubben bildades 1892 i Berlin och spelar sina hemmamatcher på Olympiastadion som har en kapacitet på ca 74 000 platser. Namnet “Hertha” sägs komma från att en ångbåt glidit förbi Berlin strax innan klubben hade bildats. Missa inte chansen att se en match med bra priser och bra platser på en av fotbollsvärldens mest anrika arenor, Olympiastadion i Berlin.