Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.SumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Biljetter till Ligue 1 – franska ligan

Franska Ligue 1 har på ett par år utvecklats till en av de mest intressanta ligorna i Europa, och Box Office har biljetterna till Paris Saint-Germains samtliga hemmamatcher. Box Office säljer endast officiella biljetter och hos oss hittar du både billiga fotbollsbiljetter och i paket med hotell. När Paris Saint-Germain kvalificerar sig för spel i French Cup, French League Cup eller Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Biljetter till Ligue 1 – franska ligan

Franska Ligue 1 har på ett par år utvecklats till en av de mest intressanta ligorna i Europa, och Box Office har biljetterna till Paris Saint-Germains samtliga hemmamatcher. Box Office säljer endast officiella biljetter och hos oss hittar du både billiga fotbollsbiljetter och i paket med hotell. När Paris Saint-Germain kvalificerar sig för spel i French Cup, French League Cup eller Champions League säljer vi även biljetter till de matcherna.

Förköp dina biljetter, säkra dina platser och se Ligue 1 när den är som bäst – se matcherna med PSG live på plats i Paris!

Paris Saint-Germain spelar sina matcher på Parc des Princes. Fram till 1998, då Stade de France byggdes inför fotbolls-VM, var den fransk nationalarena.
Till Parc des Princes tar du dig enklast med tunnelbanelinje 9 till Porte de Saint-Cloud, eller med busslinje, 22, 62 eller 72 till Port de Saint-Cloud. Här köper dina lokala färdbiljetter.

Box Office har som officiell återförsäljare sedan 1989 sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll. Vi har ett mångårigt samarbete med våra agenter och tack vare detta kan vi erbjuda ett brett utbud av officiella matchbiljetter. Du bokar alltid tryggt, smidigt och enkelt online eller med vår personliga och erfarna kundservice på telefon.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista