AS Roma v Spezia Calcio

AS Roma v Spezia Calcio

Stadio Olimpico - AS Roma

Standard Category

CATEGORY 1 MONTE MARIO long side (dark red)
CATEGORY 2 mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-06-04
  • plats Stadio Olimpico - AS Roma
Viale dei Gladiatori, 00135 Roma RM, Italy

Indlæser

VIP Hospitality: Tribuna onore lateral

  • Placering på långsidan med fantastisk utsikt över planen
  • Lyxig och bekväm del av arenan med tillgång till restauranger och lounger
  • 4-rätters middag innan matchen
  • Matlagningsdemonstrationer
  • Tillgång till bar med kunnig sommelier
  • Uppvärmda säten med touchscreen

För Champions League:
Observera att vi pga arrangörens säkerhetsbestämmelser inte kan erbjuda biljetter till fans av samma nationalitet som motståndarlaget.

Box Office har som officiell återförsäljare sedan 1989 sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll. Tack vare ett mångårigt samarbete med våra agenter erbjuder vi ett brett utbud av officiella matchbiljetter som du bokar tryggt, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundservice.

Pass:
Av säkerhetsskäl kräver nu klubben och arrangörerna kopia på samtliga besökares pass till Romas matcher. Vänligen återkom med detta till oss på Box Office genom att svara på ditt bekräftelsemail som du får när du slutfört din beställning.
Arrangörerna kan komma att kräva uppvisande av pass vid entré.

För Champions League:
Observera att vi pga arrangörens säkerhetsbestämmelser inte kan erbjuda biljetter till fans av samma nationalitet som motståndarlaget.

Matchdatum:
Var observant på att matchdatum fastställs sent – det datum som anges är preliminärt om inte klockslag är utskrivet. För en helgmatch rekommenderar vi att du är på plats lördag till tisdag, och för en veckomatch tisdag till fredag. Mer om detta, samt annan viktig information du ska ta del av innan du bokar, hittar du här i våra Fotbollsvillkor.

Biljettleverans:

  • E-ticket: E-biljett mailas till dig 2–3 dagar innan match – ingen extra kostnad tillkommer. Dessa biljetter skall skrivas ut och tas med till matchen.

Fotbollspaket
Vi erbjuder hotellpaket med enkelrum/dubbelrum och fotbollsbiljett till vald match. Du väljer själv boendealternativ bland hotellen som ingår i paketen när du bokar fotbollsbiljetten. I sällsynta fall kan hotellet ändras efter att beställningen blivit bekräftad, om det mot förmodan skulle ske så återkommer vi till dig och bekräftar ett annat likvärdigt hotell.

Hur du enklast tar dig till Stadio Olimpico:
Hit tar du dig enklast med tunnelbanelinje A (från tågstationen Termini), och följer anvisningarna till stationen Ottaviano. Gå ner till terminus one (slutet av linjen), och åker med busslinje 32 Piazzale della Farnesina.