Union Berlin v FC Heidenheim 1846

Union Berlin v FC Heidenheim 1846

Stadion An der Alten Försterei - Union Berlin

For groups of 4 and more please do send request first 

mere

hurtige fakta

  • datoer 2024-02-25 - 2024-02-25
  • plats Stadion An der Alten Försterei - Union Berlin
An der Wuhlheide 263, 12555 Berlin, Germany

Indlæser

VIKTIG INFORMATION!

Matchdatum:

Var medveten om att matchdatumet kan fastställas ganska sent - därför är det angivna datumet temporärt. För en helgmatch rekommenderar vi att du är tillgänglig från fredag till tisdag, och för en vardagsmatch från tisdag till fredag.

Biljettleverans:

E-biljett. Dina elektroniska biljetter skickas via e-post 1-2 dagar före matchen. Du måste skriva ut dessa e-biljetter eller ladda ner dem till en enhet.

Placering på arenan:

Om du beställer ett jämnt antal biljetter kommer platserna att vara i set om minst 2+2. Om du beställer ett udda antal biljetter finns det en liten chans att du får den "udda" platsen något längre bort (men vårt bokningsteam gör alltid sitt bästa för att se till att alla i gruppen kan sitta så nära varandra som möjligt).

Tillgänglighet för biljetter:

Våra biljetter är 100% garanterade. För att säkerställa god tillgång till fotbollsbiljetter har vi samarbetat direkt med klubben i många år. Inför varje säsong, liksom inför eventuella cupmatcher, reserverar vi biljetter i vår egen kvot. Detta gör att vi kan erbjuda biljetter till matcher som annars kan vara slutsålda.

Så här tar du dig till Stadion An Der Alten Försterei

Med tåg:

Om du anländer till Berlin-Lichtenberg Station, ta sedan linjerna S5, S7 eller S75 två stationer mot Spandau eller Potsdam till Ostkreuz. Där bör du byta plattform och använda samma linje S3 till Köpenick station som tidigare nämnts.

Om du anländer till Berlin Schönefeld Station, ta sedan S9 i riktning mot Westkreuz eller S45 i riktning mot Westend. Res fyra stationer till Schöneweide och ta därifrån spårvagn 67 eller 63 i riktning mot Krankenhaus Köpenick eller Hirtestraße/Janitzkystraße. Hållplatsen närmast stadion heter "Alte Försterei" och därifrån är det ytterligare en fem minuters promenad.

Berlin-Schönefeld Airport

Från Berlin-Schönefeld S-Bahn station, ta S-Bahn S9 i riktning mot stadens centrum till Schöneweide S-Bahn station. Lämna stationen och ta spårvagn nr 63 i riktning mot S-Köpenick (ingång bakom föraren!) till hållplatsen Alte Försterei.

Stadion An der Alten Försterei ligger direkt mittemot busshållplatsen. Som rullstolsanvändare, använd VIP-ingången i hörnet av området.

En taxiresa från Schönefeld till stadion kostar cirka EUR 30.

Berlin-Tegel Airport

Ta TXL-bussen till S-Bahn stationen Berlin-Hauptbahnhof (Centralstationen). Därifrån ta S-Bahn S3 till Köpenick station, som är utrustad med en hiss.

Därifrån är det en 10-15 minuters promenad längs järnvägsbanken via Hämmerlingstraße till Stadion An der Alten Försterei.

En taxiresa från Tegel Airport till stadion kostar cirka EUR 40.