Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Biljetter NHL

Chicago Blackhawks, New York Rangers, Philadelphia Flyers, och Vancouver Canucks.
Vi är återförsäljare av biljetter till flera av NHLs storlags hockeymatcher på deras hemmaarenor i USA och Kanada. Köp dina biljetter tryggt och enkelt hos Box Office. NHL –  eller National Hockey Leauge, som det står för, är den högsta ligan i nordamerikansk ishockey. NHL är den högst ansedda hockeyligan i världen och den liga som anses ha den högsta kvalitet av spel och spelare. Vinnaren av NHL vinner Stanley Cup och det lag som tagit hem flest Stanley Cup-titlar genom tiderna är Montreal Canadiens med hela 24 vinster. Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Biljetter NHL

Chicago Blackhawks, New York Rangers, Philadelphia Flyers, och Vancouver Canucks.
Vi är återförsäljare av biljetter till flera av NHLs storlags hockeymatcher på deras hemmaarenor i USA och Kanada. Köp dina biljetter tryggt och enkelt hos Box Office. NHL –  eller National Hockey Leauge, som det står för, är den högsta ligan i nordamerikansk ishockey. NHL är den högst ansedda hockeyligan i världen och den liga som anses ha den högsta kvalitet av spel och spelare. Vinnaren av NHL vinner Stanley Cup och det lag som tagit hem flest Stanley Cup-titlar genom tiderna är Montreal Canadiens med hela 24 vinster.

Säsongen för NHL sträcker sig från oktober till april. Under denna period spelas det 82 matcher i grundserien och som sedan avgör vilka 16 lag som spelar slutspel mellan april och juni. Dessa matcher avgör vilka16 lag vinner Stanley Cup-pokalen. Biljetterna för kommande säsongs grundserie släpps under sommaren med start i juli.

 

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista