Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Transport i Reykjavik

Välkommen till Reykjavik och till Island. När du har landat på Reykjavik Keflavik flygplats (KEF) vill du snabbt ta dig in till staden och börja upptäcka fantastiska Reykjavik och Island. Det är ca 50 km in till centrala Reykjavik från flygplatsen. På den här flygplatsen anpassar sig avgångarna för flygbussen efter varje ankommande flyg. Flygbusspersonalen håller koll på om ditt flyg är försenat och väntar då in dig och dina medpassagerare för att sedan köra er in till Reykjavik. En biljett till flygbussen är alltså ett väldigt smart och smidigt sätt att påbörja sin vistelse på Island. Vi rekommenderar också att du köper ett Reykjavik City Card. Med detta kort kan du resa fritt med all lokaltrafik Läs mer

Inga träffar

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Transport i Reykjavik

Välkommen till Reykjavik och till Island. När du har landat på Reykjavik Keflavik flygplats (KEF) vill du snabbt ta dig in till staden och börja upptäcka fantastiska Reykjavik och Island. Det är ca 50 km in till centrala Reykjavik från flygplatsen. På den här flygplatsen anpassar sig avgångarna för flygbussen efter varje ankommande flyg. Flygbusspersonalen håller koll på om ditt flyg är försenat och väntar då in dig och dina medpassagerare för att sedan köra er in till Reykjavik. En biljett till flygbussen är alltså ett väldigt smart och smidigt sätt att påbörja sin vistelse på Island. Vi rekommenderar också att du köper ett Reykjavik City Card. Med detta kort kan du resa fritt med all lokaltrafik inne i Reykjavik och dessutom ingår en rad rabatter och inträden till spännande attraktioner.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista