Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Upplev norra England

MANCHESTERLIVERPOOLLEEDSNEWCASTLEHULL

Fem mycket dynamiska, postindustriella städer i Norra England.
Kultur och traditioner som grundar sig i traditionell industri och nu definieras av en djärv kulturell renässans. Ingen annan stans i England finner man städer, så nära varandra, som alla genomgår en så dynamisk och spännande omvandling. Genom fotboll, konst, musik, litteratur, teater, dans, arkitektur, kaféer, restauranger, nattliv, festivaler och evenemang erbjuder dessa städer upplevelser i rikligt varierande och vackra miljöer. Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Upplev norra England

MANCHESTERLIVERPOOLLEEDSNEWCASTLEHULL

Fem mycket dynamiska, postindustriella städer i Norra England.
Kultur och traditioner som grundar sig i traditionell industri och nu definieras av en djärv kulturell renässans. Ingen annan stans i England finner man städer, så nära varandra, som alla genomgår en så dynamisk och spännande omvandling. Genom fotboll, konst, musik, litteratur, teater, dans, arkitektur, kaféer, restauranger, nattliv, festivaler och evenemang erbjuder dessa städer upplevelser i rikligt varierande och vackra miljöer.
Se Champions League-vinnarna Liverpool spela fotboll på sin hemmaarena Anfeild Stadium. Se en musikal i Manchester eller shoppa i Newcastle. Detta och så mycket mer finns i denna region att upptäcka. 
Varje stad är unik och har sin egen personlighet. Som grupp kombinerat erbjuder de ett rikligt utbud av sport, nöje, och kultur att utforska och njuta av. Alla städerna är utmärkta promenadstäder med ett stort utbud av logi, shopping i alla prisklasser och spännande lokala mat och dryckesupplevelser. Med ett tågpass för Norra England kan du på ett smidigt, prisvärt och enkelt sätt resa mellan de olika städerna och uppleva allt vad denna spännande region i England har att erbjuda. Passet gäller för 4 resdagar under en 8 dagarsperiod, så du har dessutom flexibiliteten att själv lägga upp din resa precis på det sätt som passar dig bäst. Du startar din resa i vilken av de fem städerna du vill.
Din flygbiljett och dina hotellvistelser bokar du enkelt och smidigt på vår systersite, Resia.se.
Välkommen att uppleva norra England – the North of England City Experience!

North_of_england_city_experience_video.480.jpg          logo_north_of_england_city_experience.jpg     sport-fotboll-bla-mal-750x750.jpg

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista